Cel de 23 de ani vrea sa fie el cel care deschide conserva, iar cel de 16, depinde, daca e genul de gagicar macho, probabil ca acelasi lucru.
Ee ce )?
Eeeeeeeeeee
Deci care alegi ..aia de 13 sau aia de 14?
Ce tot eee pe aici )? Zii direct raspunsu. Daca nu mai bine vbm prin mesaje, ca facem un spam aici
May eu sunt aia de 13, si aia de 14 e varamea.
Uuuu micuta de tine
Te bat Ii pun pe astia de 20-27 din cartier sa te bata
Uuuuuu pui pe taticu tau sa ma bata la fundulet?Uuu uite ce se enerveaza micuta asta
Dude da tu cati ani ai )? 10?
Eu am doar 5 ani, te rog fumos sa nu te iei de mine ca mami este langa mine ...da cam cat crezi ca ama. dragalasa mica ce esti. micuta sarcastica Vrei o bombo?
Mah da tu cat de prostuta si inocenta ma crezi ))? Te pomeni ca`s o bebelusha
Da nu te cred proasta doamne fereste ...eu incerc sa glumesc cu tine ..hai sa revenim la subiect ...inocenta micuta ce esti tu..nu mai esti bebe acum esti bebemare acum.uuu micuta de tine
Auzi hai sa ne certam pe mess ) Ca imi vine sa injur da pe urma mie ca ma raportezi
Eeee las ca nu te reportez micuta mica micutica micutica mica mica mica mica mica ce esti tu. dragalasa mica ai si tu adresa de messenger? ti-a facut mamica? uuuu dragalasenie mica
Inceteaza odata.
Gata sorry scuze
uuu ce cret prost avem aici? oare este facut din greseala? uu cat de cret este prostu asta.
Chiar is prost scuze
Tu ai zis-o nu eu Macar recunosti.
Apai normal..ca asa un prost ca mine nu ar trebui sa existe pe planeta asta..consum aeru de degeaba ...stai vreau sa fac si o gluma pe seama mea ..doar ca ma baneaza astia . Daca nu ma ieri ma duc afara si dansez gol pana ma ierti
WTF is wrong with U? Nu fa asta! Doamne ce-i in capu tau? Dovleci stricati facuti seminte? Te iert, doamne ce om, de parca te-as vedea dansand, dar oricum mai bine nu
Eeee tu chiar vrei nebuno zi de unde esti sa iti arat ce dansuri iti bag
Te pomeni ca esti striper ))))) SI NU VREAU SA TE VAD DANSAND.
Eeeee te-ai dat de gol ca vrei ..nebuno ce esti deci zi de unde esti
Ti-am lasat mesaj
Ai primit vreun msj? ..ca la mine arata ca ii trimis da la tirmise apare un rahat:l
Cica rahat mia inlocuit fraierii cuvantu.K.K.T.
Nu mi-a aparut In fine de unde esti?
Eu Suceava
Depinde foarte mult de fata, daca e genul mai matura sau ma rog cat de matura poate fi la varsta asta nu stiu, dar are prieteni mai mari probabil ca baiatul vrea sa o cunoasca sa o accepte in grupul lui sau poate chiar mai mult. Daca e genul mai copilaroasa si care are doar ea impresia ca e mare si tare probabil intentia sa o prosteasca si sa faca putina caterinca de ea, deci depinde de fata, parerea mea.
alexalx1234 întreabă: