| Cristian2003 a întrebat:

Ce isi merita mai mult banii, un play station 4 sau un i phone 6?

11 răspunsuri:
| WalterWhite a răspuns:

PS4 va rula ultimele jocuri cativa ani, cu iphone-ul te poti da smecher laughing (cateva luni pana apare 6s sau ceva)

| Sn4k3 a răspuns:

Play station 4 sau daca vrei telefon iti poti lua unul ieftin si foarte bun Allview p7 extrem ( e 1200 lei ) parca si e foarte foarte bun. ( oricum o sa te plictisesti de el dupa 1 luna, 2, 3 ). Bafta! (In loc de ps4 eu ti-as recomanda xbox one)!

| RaduTN a răspuns:

Eu as alege iPhone 6, sau daca ar fi sa-ti fac o recomandare, ti-as recomanda un Sony, Sony XPERIA Z2/Z3 ar fi o alternativa buna, un telefon ocupa mai putin spatiu decat o consola sau un PC, poti fi conectat la internet tot timpul, te poti juca toate jocurile posibile, aproape toate jocurile de pe calcualtor sunt si pentru android si ios, in caz daca nu sunt gasesti un joc asemanator. Daca vrei device-ul mai mult pentru gaming, ii poti cumpara un suport si o maneta, si o sa poti face gameplay adevarat. Telefonul poate ocupa locul unor "unelte" de prin casa, acestea ar cam fi: gps, lanterna, camera foto, camera de filmat, calculator de birou, pc, consola, televizor, carnetel, etc. Eu consider o afacere excelenta. In caz in care nu ai un buget mare, iti poti cumpara Sony XPERIA M2 Aqua, il detin, si nu am nici o problema cu el, l-am cumparat de curand, acum 2 saptamani mai exact, si nu am nici o problema cu el, am avut la inceput o mica problema cu camera foto, dar s-a rezolvat cand am facut setarile. Bateria tine aproape o zi, jucandu-te foarte mult.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I phone 6 winn

| SonicAndrei a răspuns:

Play Station 4. Apple umflă prea mult prețurile. Sony nu le umflă așa tare, dar cel puțin când zici Sony zici performanță, calitate, design unic și durabilitate.
Sigur, depinde și ce ai nevoie. Dacă ai Xbox One și nu ai smartphone atunci iei iPhone 6. Chestie e și că nu au deloc prețuri asemănătoare.

| Vanqu1sh a răspuns:

Ps4 desigur daca iti place sa te joci + ca o sa te tina ani buni happy.

| Ensiferum a răspuns (pentru Vanqu1sh):

Afirm, Ps4 face toti banii, Iphone 6 e doar de sezon Plus ca are in fata ace I de la ''Idiot''.

| Vanqu1sh a răspuns (pentru Ensiferum):

+ ca, costa si mai putin. Dar vad ca sunt cativa care il indruma si prost peaici laughing.

| sMecki1000 a răspuns:

Asta e o gluma? Cum cine își merita bănîi? Clar ca PS4

| MasterGremlin a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa te joci ceva calumea, cred ca stii raspunsul. Daca vrei sa te dai smardoi si altele, marul. happy

| DrMentalist a răspuns:

IPhone 6, dacă aș alege eu clar ca iph 6

Întrebări similare