Cumparaturile, machiajele, hainele, rozul, accesoriile, baietii frumosi.
Mai multe.
In primul rand sa li se acorde atentie si dragoste, sa fie considerate importante si micile atentii
Si fetele ca si baiatii au gusturi diferite. Invit-o la un suc intereseaza-te de pasiunile ei asta o va face fericita. Nu e nevoie de o formula magica, fi tu insuti si totul va veni de la sine
Este cam greu Depinde daca ai prietena a fi frumos : sa ii dai flori, sa o inviti la un suc (prajitura) Sa iesiti sa va plimbati. si daca sunteti inaintati adica de mult timp impreuna poate si kiss Bafta
Lucrurile marunte daruite cu suflet. Sau sa mearga la mall. Depinde de la fata la fata. in general ne plac hainele, accesoriile, muzic. pe scurt: muuuulte.
Sa le acorzi atentie, sa fi atent la ceea ce iti spun, sa fi dragut, sa le alinti, sa fi genul de baiat pe care-l pot prezenta parintilor, sa le vorbesti deschis. Cred ca asta le place fetelor la un baiat!
Pai... eu find fata...
mi-as dori sa merg in mall de 1000 de ori pe saptamana, haine, incaltaminte [ mai ales pantofii cu toc ], mai multe... daca vrei s aiti mai zic trm mesaj ca vrei si iti mai zic da numai daca imi dai funda si vot aici
Baietii care stiu gramatica romana corect, sau care macar stiu sa scrie corect...
popmirgea1999 întreabă: