Trebuie in primul rand sa te dai cu un kilogram de gel pe cap (chiar daca mai ai 3 fire de par), apoi totul devine usor.Iti iei tricou roz,pantofi rosii (trebuie neaparat sa scrie puma sau nike pe ei),te parfumezi pana la refuz (ai grija, daca vezi ca gandacii din jurul tau n-au decedat, inseamna ca nu e suficient parfum, mai trebuie sa iti dai, doza dubla), si aia a fost.
Cioran ce zici tu acolo seamana mai mult a claun fara suparare
Sigur era sarcastic! Cui ar putea sa-i placa un astfel de specimen?!
Ehe! Si de aici reiese ca fetele apreciaza pe cei cu simtul umorului, iar specimenul "Xam" nu a indeplinit conditiile necesare! Dă dă dăddăăm.
Daca ai sti cate sunt...
Sa nu fie porc, stresant.
Sa aiba patratele si curu' mare =p~
Sa nu fie tuns foarte scurt
Pai, trebuie sa fi dragut cu ea sa ii zambesti mereu, si mai mereu le place sa ai simtul umorului dezvoltat, pentru ca atunci cand ea e trista tu sa o inveselesti. Sper ca te-am ajutat.
Pai ar trebui sa fie indraznet, dar nu plin de el, sa aiba simtul umorului, sa o respecte, sa ii arate ca tine la ea, sa o faca sa se simta frumoasa, sa se imbrace cu bun gust, sa nu vorbeasca tot timpul despre el sau despre jocuri sau prietenii lui, sa o alinte( mie cel putin imi place) sa fie un picut gelos, si sa ii dea sentimentul ca este in siguranta langa el.
Trebuie sa stii ce ii place fetei de care iti plac. Mie la un baiat imi place: sa fie dragut, bun la suflet, amuzant, curajos, glumet...
Depinde de gusturile fiecareia. Comportamentul, limbajul, cultura generala, decenta sunt lucruri care atrag imediat atentia si aprecierea. (in cazul unor anumite fete, altora le place altcumva, probabil).
Nu toate fetele prefera acelasi gen de baieti, tu trebuie sa afli genul care ea il prefera. sunt fete care nu prefera baietii seriosi, galanti.