| Ðσℓℓɴιηנα a întrebat:

Ce liceu trebuie sa urmezi pentru a deveni make-up artist? Cumva Liceul de Arte? Dar pentru a deveni doctor?

Răspuns Câştigător
| AndraNicoleta a răspuns:

Atunci incearca orice liceu cu profil de stiinte ale naturii...pentru pregatirea spre medicina. Si mai existau acum ceva timp, acum nu stiu sigur daca mai exista, dar te poti interesa, licee sanitare.
Iar pentru make-up artist...chiar ca nu exista liceu sau ceva de genul, decat cursuri, iar daca esti eleva cred ca sunt aproape pe moca. Asa ca da-i bataie.
Bafta!

7 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Liceul nu te face nici make-uo artist, nici doctor.
Pentru make-up artist trebuie sa faci niste cursuri...cel mai probabil de cosmetica.
Pentru a deveni doctor trebuie sa faci facultatea de medicina.
Bafta!

| Ðσℓℓɴιηנα explică (pentru AndraNicoleta):

Pentru doctor stiu ca facultatea de medicina, cam este logic. Dar eu ziceam de liceu, unde stii ca in fiecare liceu se lucreaza mai mult pe o materie, la o anumita cateogrie. Eu intrebam cam care este acea categorie? Si la ce liceu apare categoria respectiva.

| AndraNicoleta a răspuns (pentru Ðσℓℓɴιηנα):

Atunci incearca orice liceu cu profil de stiinte ale naturii...pentru pregatirea spre medicina. Si mai existau acum ceva timp, acum nu stiu sigur daca mai exista, dar te poti interesa, licee sanitare.
Iar pentru make-up artist...chiar ca nu exista liceu sau ceva de genul, decat cursuri, iar daca esti eleva cred ca sunt aproape pe moca. Asa ca da-i bataie.
Bafta!

| garetbora a răspuns:

Ha ha ha, pentru a deveni doctor ai nevoie de facultate - medicina, 5 ani

| Ðσℓℓɴιηנα explică (pentru garetbora):

Stiu da eu ziceam de ce liceu. Si eu stiam ca sunt 6ani de facultate la medicina happy. In orice caz sunt constienta de faptul ca e multa munca.winking

| Denisa121796 a răspuns:

Nu conteaza liceul asa de mult la care mergi, conteaza profilul pe care vrei sa mergi in liceu, de exemplu daca mergi pe st. ale naturii te poti extinde mai apoi, in orice domeniu doresti tu. Pentru make-up artist ai nevoie de pregatire speciala, cursuri, chestii de genul acesta, iar pentru a deveni doctor, trebuie sa faci o facultate in domeniul " medicina ". cam asa stau lucrurile.thinking

| Ðσℓℓɴιηנα explică (pentru Denisa121796):

Pentru a studia biologia la liceu, profilul e stiinte?

| Denisa121796 a răspuns:

La Stiintele Naturii inveti din toate in mod echilibrat, insa se pune putin mai mult accent pe chimie, fizica, biologie.