Pai de vorbit foarte bine vorbesc engleza, de vorbit binisor greaca, de vb putin si inteles bine franceza, de inteles si de vorbit mai deloc este spaniola si italiana... si cateva cuvinte in araba si rusa mai stiu... Dar tu?
In afara de romana, mai stiu spaniola, engleza si portugheza, dar nu la perfectie, insa ma descurc.
Franceza, engleza, italiana-foarte bine si germana cat sa stiu sa intreb unde e toaleta si la ce statie de metrou trebuie' sa cobor.
Romana
Spaniola Imi place mult limba astaO inteleg, vorbesc dar nu stiu sa scriu prea bine
Engleza- foarte bineSi scris si citit si vorbit
Franceza-Destul de bine
In sfarsit a venit si intrebarea asta Am crezut ca nu mai intrebi Pai...stiu engleza foarte bine(am interactionat cu americani si englezi), mai stiu germana, franceza(am facut 5 ani, dar stiu cat de cat), italiana si spaniola.
Cel mai bine stiu ROMANA
Fff bine stiu engleza si germana, franceza bine...si sa vb spaniola pentru ca ma uitam cand eram mica la telenovele
da...si romana
Engleza asa si asa, franceza am facut doar 2 ani, turceste putin, romana de scris, citit si vorbit sper si spaniola cred ca stiu mai bine decat engleza si franceza.
Engleza - destul de bine
franceza - aproape bine
spaniola - (din seriale)
turca - cateva cuvinte tot din filme...
si cam atat... Tu?
Engleza (de la gradinita ), franceza, putina rusa (vreau sa invat la perfectie) si cateva cuvinte in spaniola
A da, uitasem eu stiu engleza...binisor
in 2010 am de cand sa ma apuc de spaniola
si ma mai gandesc ce limbi imi mai recomandati?