Peste 5 zile merg si eu la mare, am sa-ti spun cateva lucruri, absolut necesare
-in primul si primul rand costumul de baie+geanta de plaja+palarioara de soare
-creme pentru protectie solare, atat pentru piele cat si pentru par. zic creme pentru ca ai nevoie de mai multe. una cu cel mai mare factor de protectie, pentru a nu te arde, a doua cu un factor mai mic de exemplu 10, si ultima ar putea fi un ulei de plaja pentru bronzat, fara protectie sa te bronzezi frumos.
-ochelari de soare
-absorbante zilnice, ai nevoie de ele peste tot unde mergi, nu numai la mare (de la discreet sunt foarte bune, in plus au si parfum)
-geluri de dus cu mirosuri exotice de fructe, sunt perfecte pentru un dus dupa o zi intreaba petrecuta pe plaja
-un parfum tot cu miros floral, poate mergi noaptea prin discoteca .Cam atata ar fi strictul necesar, restul mai vezi tu de ce ai nevoie. aa era sa uit.Neaparat: NU uita aparatul foto:X
Vara asta va fi una de neuitat, si mai ales la mare se pot face niste fotografii superbe.Vacanta placuta si distractie la mare:X
Adaug la lista Timeei:
-in primul rand sa nu iti lasi acasa ABC`ul (Acte, Bani, Chei)... s-ar mai adauga si telefonul.
- periuta+pasta de dinti + demachiant + trusa de machiaj
- haine de mers la plaja
- haine de iesit seara in club/discoteca
- puneti si un trening cu tine.nu se stie niciodata ce vreme poate fi
- lenjerie pentru fiecare zi in care stai la mare (ca sa nu fi nevoita sa speli de mana)
- medicamente! (pentru orice eventualitate) + plasturi in cazul in care te ranesti
- sa nu uiti acasa incarcatoarele de la telefon, aparat foto, etc.
- nu ar strica sa iti pui si un uscator+...seara trebuie sa iti aranjezi cat de cat parul
Distractie placuta!
Buna! iti voi arata lista mea de lucruri esentiale pentru 1 saptamana:haine:2 costume de baie, 2 perechi de blugi, 5 tricouri, 5 pantaloni scurti, 2 rochii, 4 maieuri, lenjerie intima 7, 2 treninguri, 1 halat de baie, 1-2 fustite, 1 pereche balerini, 2 perechi slapi, 1 pereche tenesi sau adidasi, 1 pereche papuci de casa, 7 perechi ciorapi, 1 hanorac, 2 bluzite(foarte subtiri), 2 curele, 1 pereche pantaloni lungi, sutiene sau bustiere. :igiena:sapun, sampon, deodorant, pasta de dinti.periuta de dinti, 7 prosoape.creme de soare,ochelari de soare,magiaje(de care vrei tu). :distractie:reviste-carti, laptop, tableta, telefon, mp3-4...(chesti trestii)si sa nu uitam parfum piaptan-perie, clame de par,(chesti trestii) in masina trebuie sa iei apa si poate niste gustarele! zic si eu! ok distractie placuta cu familia sau amici! pa pa pup :* ♥♥♥
Stiu si eu ceva deschis cum ar fi un albastru marin, roz coral, verde turcoaz, alb, verde lemon, verde deschis, iar pentru seara ceva culori mai inchise ca violet albasrtu anchis roz anchis...etc.dar nu-ti lua ceva ft.deschis care sa bata la ochi pt.ca toti vor sta cu ochii pe tine
alexralu34 întreabă: