1.Stau pe mess si raspund la intrebari
2.Maine o sa am o zi relaxanta pentru ca insfarsit am terminat cu scoala
3.Sunt fericita ca am scapat de scoala si ca o sa am mai mult timp liber
Tie cum iti mai merge?
1. Am raspuns pe TPU
2. Am facut ciorba de "verisoare".
3. Am mai facut mancarica de ceapa cu carnita de gaina... da batrana rau...
4. Am mai raspuns pe TPU
5. Am baut o bere
6. Am raspuns pe TPU
7. Am dat de mancare familiei. am baut o bere, am scapat de ei, am raspuns pe TPU
8. S-au culcat, eu beau o bere si raspund pe TPU.
In loc sa invat... la varsta mea se prinde mai greu stau pe TPU. Zic si eu ca Bro, toata lumea se lauda cu mancarea? Alternanta aia cu berea mi se pare faina, desi eu am zacut toata ziua dupa ce m-am razboit cu o sticla mare de Jack Daniels. Urat moment.
Ete-tee... ce sa mai fac, am adormit-o pe fiica-mea (din nou, pentru ca s-a trezit cand a tunat) ascult muzica pe youtube si mai citesc vreo doua raspunsuri pe TPU.
Uff, caldura mare monsieur, caldura mare!
Tot intr-un stres, ba de la caldura, ba sesiunea...ma duc la nani. Pa!
1.stau
2.ma voi culca; peste 15 min
3.cred ca bine... :-\
mersy de intrebari. Tu?
Pai rau...prietena mea(cel putin asa o consideram) mi-a spus ca place pe altcineva! In rest nimic!
1- am tuns gardul viu
2 -sunt obosita, dar aici ma relaxez
3-cam asa, de la un salar la altul
Am trimis un sms cuieva, citesc intrebari si ascult cum bate ploaia pe acoperis, ma gandesc deja la timpul frumos care va veni deoarece voi avea o sanatate mai buna fara dureri de oase cu schimbarile de vreme.
Sunt la scoala
am auzit ceva vesti rele, si ma starui sa ma linistesc, dar in restul o duc binisor.
Ma bucur de viata
Sunt la scoala
am auzit ceva vesti rele, si ma starui sa ma linistesc, dar in restul o duc binisor.
Ma bucur de viata.
Pai... mi-am cautat rochita de nunta ca o sa fiu domineisoara de onoare la prietena mea la nunta...am papat cartofi prasiti.cam tarziu ce e drept si acum stau de vorba cu prietenii pe mess
Yurisa întreabă: