Dragoste. Dupa... citesc, ma joc, pictez, dansez, vad un film, gatesc ceva bun si cald.
Ufffffffff. Cam geru cu timpul liber. Dar daca chiar am incerc sa mai citesc cate ceva.
Stai la pc ascultand muzica, vorbind cu prietenii pe mess, stau pe TPU. Mai citesc o revista(interesanta).
Citesc sau ma joc pe calculator . Si ascult muzica .
Daca sunt foarte plictisita ma pun sa dorm .
Cand ploua afara, stau in pat la caldurica, cu un cappucinno si un film bun...De preferabil cu iubitul langa
Stau pe mess, pe TPU, dansez acult muzica ma mai uit la un film...depinde de ce am eu chef in momentul acela
Cand nu ploua sunt cu rolele. Iar cand ploua fac portrete, citesc sau ma uit la un film.
Dezastru in bucatarie.incercand sa fac cv bun sh cel mai important facut de mine
stau p TPU
dansez...sau joc monopoly cu sora mea
imi chem prietenii la un remy, joc de carti cv
Cand ploua...de unde si vorba "asta-i vreme de numarat bani si facut copii"... dar cum e criza, o simplificam in "asta-i vreme de facut copii"
Eu in timpul liber mai citesc cate ceva pentru bac, ascult muzica, mai vb pe mess, mai dau commenturi pe hi5, imi chem ceva prietene la mine si mai povestim, fac sport, ma uit la un film.etc
Mda...pai...stau inchisa in casa in fata calculatorului s au in pat. cand nu am chef nici de stat in casa mai vizitez o prietena pentru o barfa cv:*
Yurisa întreabă: