Http://www.youtube.com/watch?v=vItGyY3gxG0 http://www.youtube.com/watch?v=zanP4ewln6s sper sa-ti placa! prima e :la madre del topo, iar a doua andy y lucas;
2 Eivissa - freak it out, Bea - Astrapada, Chama - Menaito, El Chato - Que Bonite Eres, David Bisbal - Buleria, Captain Jack - Te Quero, E-Type - Banca, Banca, Latino Prima - Cosas de un loco, Los Mayos - La colegiala, Los Sultanes - Decile que lo quiero, Los Tomperos - Pirania, Misiego - baila, baila, No Merci-Morena, Amadeus - Latino, No Mercy - Kiss You All Over, Papa Gonzales - Bambole Ole, Thalia - Jurame, Zapata - Hay Morena, Yamboo - Baila Moreno, Yaki-Da - I saw you dancing, Heath Hunter - Mambo.
Eheee imi aduc aminte doar de verile alea la mare cand mergeam in discoteca si ca tot agambatu' scoteam fata la dans pe Rafaga. Nu puteam sa tin ritmu, nu stiam sa tin fata in brate, dar eu in idiotia mea eram fericit. Altele melodii sau trupe pe care mi le amintesc sunt Axwell-Watch the sunrise, Bosquito, Suavemente (nu stiu cine o canta) si mai sunt cateva dar nu mai stiu cum se numesc. Distractie placuta!
Thalia-no me ensenaste; alma sentenciada
Natalia oreiro-me muero de amor; cambio dolor
David bisbal-buleria; oye el boom; digale; esta ausencia;
Alicia villareal-insensible a ti; tu ausencia
Beyonce-amor gitano
Shakira-la tortura
Rafaga –mentirosa
Los temerarios-si tu quisieras
Pilar montenegro-prisionera
Lucia mendez-se acabo
Analia selis-eu no soy de aqui
Maite perroni-contigo
Pablo montero-olvidarte jamas
Gaby spanic-una tal guadalupe
Pee wee –tan feliz; cumbaya; quien; irresistible; rompecabezas
Te face sa te misti din piciore cand asculti? aia e buna cand produce ceva placut la ureche
anonim_4396 întreabă: