Pai... cele scrise din capul meu impreuna din inima mea.alea sunt cele mai reusite. si tot timpul il impresionam
Sau poti sa te apuci tu singur/a sa compui, sunt mai superbe alea scrise din inima si din sufletul tau(prietenul meu asa mi le scrie, mi le compune el, si sunt foarte reusite, uneori il intreb "Dar de unde le ai, cine ti le-dat?"), bine ca daca pun un pic capul la gandit as putea face si eu, sa scriu si eu mesaje, dar pana scriu eu primesc de la el.
L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi gaseasca un baiat pe care sa-l iubesc si sa ma iubeasca. Mi-a spus ca trebuie sa caut si sa-l gasesc singura. Asa... te-am gasit pe tine...si de atunci...ai ramas in inima mea si o sa ramai pentru totdeauna pentru ca in inima mea are loc o singura persoana si aceea esti TU! Te Iubesc 4 EvEr! Si nu o sa te uit niciodata! Igerashu`tau
Uita-te in ochii mei... ce vezi? Sunt sigura ca citesti in ei doar iubire si iluzii desharte... de ce? De ce ma faci sa sufar atit? de ce imi faci doar iluzii si sperantze? Incerc sa inchid ochii si sa te uit... sa uit totul... dar nu, nu se primeshte... inima nu o poti contrazice nici in dragoste eu nu pot da cu piciorul cum faci si tu... totusi te iubesc si asta e realitatea...
* E_fect esti totul pentru mine si te iubesc pina la nesfirshit... te rog nu da cu piciorul in dragostea mea... mai bine spune-mi daca nu ai nevoie de iubirea mea... si iti promit ca daca imi spui asta in fata eu o sa dispar din viata ta pentru totdeauna!
Daca pleci, ia-ma cu tine, daca ramai stau cu tine, daca plangi, plang cu tine, daca razi, rad cu tine, daca visezi, visez cu tine, daca iubesti... iubesc cu tine!
Iti inchin tie viata...
iti ofer tie ingerul meu pazitor ca sa fii de doua ori mai in siguranta...
iti ofer tie zambetul meu ca sa fii de doua ori mai fericita...
iti ofer tie ochii mei ca sa te vezi cea mai frumoasa fata...
iti ofer tie gura mea ca atunci cand nu sunt cu tine sa-ti pot spune te iubesc...
iti ofer urechile mele ca sa-mi poti raspunde...
iti ofer trupul meu ca sa ai in bratele cui sta...
iti ofer dragostea mea pentru ca lacrimile tale sa fie doar de bucurie...
iti ofer gandul meu ca sa stii ca te iubesc... pastrez la mine tot ce e rau... pentru ca stiu ca atunci cand sunt cu tine pot invinge orice rau...
iti ofer lacrima mea ca sa stii cat as suferi daca te-as pierde...
iti ofer tot ce pot dar nu pot sa-ti ofer totul...iti ofer un sarut ca o scrisoare de dragoste...
iti ofer mainile mele ca sa te pot mangaia tot timpul... si mai presus de toate...
iti ofer locul meu in Rai! Te iubesc!
Cele spontane. Nu e nevoie de 'in ochii tai vad marea' mereu. au si acestea farmecul lor. dar multe fete prefera ceva spontan
'stii ce, Sorina, mi`e dor de tine tare tare si abia astept sa-ti simt buzele'
sau
'nu stiu ce mi-ai facut da` am un dor de tine...'
Cele poetice s`au cam terminat, adica, nu mai sunt timpurile in care ii faceai serenada sub balcon si ea iti arunca batista.
Acum te duci sub geamul ei de la baie, ii zici la 11 sa fie gata ca vii cu masina la ea in fata, ea sa sara pe geam, si o duci in club.
sau poate ca s`au intors timpurile si fetelor le place sa fie mintite frumos, dulce, eminescian?
Iubesc alta. Asta a avut impact deosebit pentru ca l-am lasat sa o iubeasca. Si l-am crezut pe cuvant. Sau pe mesaj.
Iubitului meu, orice mesaj i-as trimite, lui ii place, si se simte fericit, cand stie ca ma gandesc la el. Dar tin minte ca i-am trimis odata un mesaj care i`a placut f mult si a spus ca are tensiunea la 1000
Mesajul era asa:
,, Dragostea noastra a inceput ca o scanteie.Niciunul dintre noi nu a simtit cand s`a aprins focul magic dintre noi.Tot ce ne amintitm e ca am fost de o dragoste de care nu ne putem vindeca. Daca nu ai exista in viata mea si in ziua de azi as bantui prin intuneric, si in ziua de azi as visa la lumina stelelor, as visa in continuare rupta de realitate; insa acum te am pe tine...am lumina caci tu esti soarele meu, nu mai visez la stele pentru ca eu sunt steaua ta, traiesc in realitate visandu`te pe tinexx
I`a placut mult, l-am impresionat.
As iubi vantul dar el mereu fuge
As iubi fulgerul dar el ma va strapunge
As iubi ploaia dar ea ma va stropi
Te-as iubi pe tine. dar tu ma vei iubi?