Auzi, scrie pe telefon ce vrei sa copiezi, si in caz ca te prinde ii spui ca te uiti la ceas... Sau pune copiuta undeva sub fund sau langa curea Sunt multe posibilitati de a copia si a nu fi observat. Eu puneam un portofoliu pe coala si in el scriam ce vroiam, acum faci ce vrei!
In clasa a 7a, o sa va dea despre continentele pamantului!
Sper ca te-am ajutat
În năuntrul penalului lîngă penal, în caetul care scrii evaloarea saub sub foae de evaluare. pe mine cel mai mult ma salveaza penalul în care îmi ascund fițuicele.
E o alta metoda mai buna. care e aproape imposibil sa te prinda. fi atenta. daca esti racita e perfect. iti scrii intr-un servetel nazal tot ce vrei. si cand il scoti sa sufli nasul citesti repede. apoi il arunci si tot asa pe 1 pachet intreg sau si mai multe. sper ca te-am ajutat dar eu te-as sfatui sa nu ajungi la chestii dinastea.mai ales ca esti in prima banca.pentru copiat se da 1 asa ca mai bine iei un 4 cinstit decat sa iei 1. invata bine.toti am trecut prin astea si n`am murit
Hmmm din cate stiu aceste note nu se trec in "temutul" catalog... si totusi ar cam trebuii sa stii clasa a 6-a este extrem de usoara...cat despre metode de copiat daca ai un telefon care suporta fisiere.txt, fa unul (fisier.txt) scrie in el ce te intereseaza si ar trebui sa te descurci, BAFTA
DianaS2 întreabă: