anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce muzica relaxanta poti asculta in timp ce faci sex?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Death metal. laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Smooth jazz... muzica ambientala lenta, cu sunete din natura, etc... compilatie de muzica clasica adecvata... depinde, ce il relaxeaza pe fiecare... numai ai grija sa-i placa si ei, altfel ar putea avea efect contrar!

| daniDeeDee a răspuns:

Darius and Finlay - Do it all night love struck love struck

| remus a răspuns:

Patriotica si corala; hei rup, hei rup si desteapta-te...

| conflict a răspuns:

Imnul!

| Liada a răspuns:

Uff....mai bine nu trebuie...creativa propria muzica din gemete si strigate...succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enya -may it be

| Aero_2277 a răspuns:

CELION DION-BECAUSE YOU LOVED ME SI MICHAEL JACKSON-YOU'RE NOT ALONE. Scuze oameni buni dar voi nu prea faceti diferenta dintre ceva romantic si ceva agitat.Eu sunt barbat si pot sa zic ca imi place sa fac sex numai pe muzica, trebuie sa am o atmosfera romantica, eu nu fac sex numai pentru orgasm.Se vede ca sunteti numai copii de vreo 14-15 ani aici, care habar nu stiti pe ce lume sunteti.Ati face sex oriunde si cu oricine, nu va mai intereseaza preludiu, nimic... absolut nimic faceti totul numai pentryu placere si dupa aia sa zicieti:"Vaaaaiii am regulat-o si paia la petrecerea aluia" sau "Vai fata m-am culcat si eu cu ala, fata da stii ce mare o avea, fata, nu ma intereseaza fata daca are mutra de golan sau nu important este ca m-am regulat." acum voi chiar nu vedeti ca toti copii din ziua de azi vorbesc de cei de la liceele de arte si meseri si liceele proaste cum se imbraca, haine proaste, nu isi pot stapani privirea de golan, stau cu tigara in gura, voi chiar nu vedeti? sunteti niste golani prost crescuti.nu puneti accent pe educatie, pe oamenii care au cu adevart valoare nu ascultati muzica clasica, ascultati numai porcarii gen inna si toate rahaturile si sunteti niste imputiti, astanu este muzica pentru oamenii culti si educati, voi cand vorbiti despre valoarea voastra nu va ganditi ca nu aveti pic de cultura generala, nu va intereseaza.mare rusine.