Dj davi - so bizzare, inna- love, hi-q - lose you, Lady Gaga - Poker Face; Morris - Desire; Oceana - Cry Cry Cry;
DJ Layla - Single Lady; Elena Gheorghe The Balkan Girls; Deep & White Definition Of Love; Akcent That's My Name; Geo Da Silva vs DJ Jungle Far Away; Enrique Iglesias feat. Ciara Takin' Back My Love;
... sper sa-ti placa ...astea is melodii in top si mie imi plac foarte mult... daca te intereseaza mai multe piese de genu asat lasa-mi un mesaj...
Eu ascult muzica veche.in ce priveste noutatile, niciodata nu sunt la curent...asa ca daca iti place, iti pot recomanda doar muzica de acum XXXX ani
Muzica de negrii gen rap, rnb dar si muzica veche cum ar fi barry white sau stevie wonder iar recent imi place john legend feat andree 3000 - green light e super daca iti plac mel de dragoste :*
Depinde de preferintele fiecaruia, fiecare asculta ce-i place.deci,cauta pe net ce-ti place tie si asculta
Eu personal sunt mort dupa rock! voi imediat ce veti citi cuvantul "rock" va veti imagina niste nebuni cu fete de emo care dau chitarele de pereti! nu e asa.asculta sum 41, breaking benjamin, three days grace, zebrahead etc.
Aleeeecs întreabă: