| sddsdsdewre a întrebat:

Ce nazbatii ai facut voi cand erati mici? Vreau si cateva trasnai amuzante si mai multe daca puteti......Incep eu :
Cand aveam 6 ani am prins toate carligele de prins rufe intre ele (eram la bloc, etajul 5) si le-am dat drumul pe joc, parca era animalul meu de companie...Insa la sfarsit au cazut si s-au rupt toate si erau in jur de 50-60 de carlige....Am distrus-o pe mami:.))

Răspuns Câştigător
| Graftzoor a răspuns:

Eu cand aveam 4 ani mancam frunza de vie, la 2 ani ma duceam in spatele casei si faceam pe mine si veneam cracanat la mama si ii ziceam "Mami, facut caca" =]], pe la 6 ani cand mama pleca la munca eu imi luam usuletu meu de plus il imbracam in hainele mamei si ma puneam sa dorm, pe la vreo 8 ani eram cu bunicu pe camp il ajutam cu ceva si a venit un om cu visinata si cand aia nu sa uitau am baut jumate de sticla laughing se invartea totu si eu nu puteam sa ma tin pe picioare, imi placea sa iau clesti de prins rufele, sa mii pun la degete si sa fac ca animalele prin casa, pe la 7 ani cand am iesit din magazin am gasit o tigare aprinsa, am luat-o si am fumat-o pana acasa si la 3 ani m-a luat tata in brate si cand i-am dat una in nas i-am dat sangele laughing si cam atat

14 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Aproape m-am asfixiat cu sacul de cuburi, am prins coada pisicii cu o clema, aproape am condus un autobuz in rau si m-am urcat in stalpul de electrificare.Ca la AC/DC, high voltage! Ah, da, si era sa-l omor pe taica-miu.Lucky bastard!

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

M-am strecurat prin autobuz - era agolmerat, ca mergea la tara - si am apasat pe acceleratie, cat era oprit pe pod si a ajuns la vreo 5 cm de parapeti. Diavol a stat scris in fruntea mea, din frageda pruncie.

Răspuns utilizator avertizat
| Musique a răspuns:

Eu mâncam țigări.
(hai că pe-asta n-a făcut-o nimeni)

| JamilaGizeh a răspuns:

Cand eram mica nu mai tin minte...dar zilele trecute m-am facut de ras in mijlocu' strazii.laughing M-am dat cu rolele pe o rampa,am prins viteza si m-am oprit fix in gard, noroc ca am pus mana si nu mi-am spart dintii... offf a ras tot parcul de mine laughing
Totusi merg foarte bine pe role, dar nu am avut frana si chiar nu m-am putut oprilaughing mai era si multa lume pe strada, mai dadeam si peste un copchil, Doamne fereste!laughing

| sddsdsdewre explică:

Imi dati si mie niste exemple de facut? Fiindca nu am facut mai nimic vara asta si vreau sa fac ceva rau...Mwahaha!

| swagMeOutBitch a răspuns:

Cand eram mic mancam muciphbbbbt

| sddsdsdewre explică (pentru swagMeOutBitch):

Din pacate si eu cand aveam 3 ani...happy

| Raulinio a răspuns:

Poi eu la 6 ani m-am legat cu catusele tatalui meu de volanul masinii si eram la, norioc ca avea cheile la el ca daca nu ar fi trebuit sa conduc eu 30 km laughing

| Sp3ciaL0pS a răspuns:

Asi spune dar daca as spune mar prinde a doua zii si nu sunt nazbatii sunt nazbatii cu adevarat o sa zic : deci eram cu un baiat ne jucam si vine mama si spune hai in casa eu i-am spus inca 5 minute si prietenul meu spusesera hai in parc am spus bine noi mergem era noaptea vreo 11-12 nopatea si vazuseram un iepure si noi nebunii am inchis portile parcului si l-am fugarit pana la urma a murit ma intorc eu acasa mama furioasa si ingrijorata unde am fost eu spuneam tot feluri de minciuni tata pe la politie mi-am luat o bataie si amenda de 1 mil bv mie asta e doar una gndetiva cate am facut am fost urmarit de politie la ora 12 bine ca mama nu era acasa nici tata erau 2 prieteni afara ce sa fac ca nu stateam eu incasa nea fugarit politia cu masina

| AlinaTha112 a răspuns:

Pai laughing, revelionul trecut am facut-o lata laughing) tatal si mama mea au cumparat o sticla de vin pentru cina de revelion pe care trebuia sa o servim in familie. Dupa cateva ore mama si tata au plecat la magazin sa cumpere cozonaci si alte chestii. Eu ramasa singura acasa smug, am luat sticla si mi-am pus in paha, pai ce sa vad si yoo cum e laughing, vinul erea foarte dulce si am baut mai mult de jumatate din sticla laughing, ce mai aproape toata big grin.
Apoi am mers in camera mea in acest timp mama si tata au venit de la magazin, a venit si bunica. Apoi imi fac aparitia eu in toata splendoarea laughing, sa ma fi vazut eream "MUCI", am inceput sa bolborosesc (asta spune mama ca am facut ca yooo nu mai tin minte laughing), nu mai ma tineam pe picioare, nu legam doua cuvinte, dupa nici 5 minute mi s-a intors stomacul pe dus si am vomitat fix pe covor. Ce mai n-o sa uit niciodata revelionul ala =]]!

| dZZanK a răspuns:

Am furat cateva flori din geamul profei de fizica, si m-a prinslaughing.