Un nume de fata ar fi Maria pentru ca exprima dragostea si afectiunea. Un nume dee baiat ar fi Claudiu pentru ca exprima inteligenta si puterea
Preferatele mele :
Nume de fata : Alexandra, Agnes, Ana, Bella, Catalina, Consuelo, Cindy, Diana, Ella, Flori, Georgiana, Izabela, Lili, Lorena, Lora, Mirabela, Monica, Odette, Paula, Patricia, Stefania, Silvia, Teodora.
Nume de baiat : Adrian, Aaron, Alexandru, Artur, Bogdan, Claudiu, Cristi, Dragos, Eduard, Emanuel, Flavius, Iustin, Ianis, Leonard, Laurentiu, Ovidiu, Patriciu, Rafael, Silviu, Sergiu.
Daca imi place de o fata, logic ca o sa-mi placa si numele ei. Chiar si defectele o sa i le consider calitati. Asa sunt eu, un imbecil in dragoste.
Hey
vezi ca trebuia sa scrii dar*
pai de fata : Anabell, Alehandra, Sonia
Baiat: Alex, Raphael, Dragos, Eduard
Sa ma gandesc putin ca sunt pretentioasa la nume...
Fata: Natalia, Irina, Estera, Amidala, Eva, Elion, Robin [atat la fata cat si la baiat], Louise, Valentina, Luisana, Marissa, Cynthia
Baiat: Alexandru, Raul, Armand, Matthew, Mihai, Robin, Louis, Caleb, Filip, Luca, Joshua, Jonathan, Serban
De fata Clara si Elisa(pacat ca nu ma numesc asa )
Si de baiat Catalin ( nu stiu de ce! ) Si.stiu bca e ciudat dar : Tristan!
Fata: Sibel, Roberta, Rebeca, Corina, Monica
Baiat: Matei, Radu, Rafael, Eduard, Andrei
De fata:sibbelle, ariana, adelaide, alisse, alessia, cassandra, beatrice, adriana.
dar cel mai mult sibbele
si de baiat:denis, darius, catalin, andrei, robert, cristian.
De fata e frumos roberta si de baiat robert, adica astrea imi place mie, depinde ce iti place tie, sun foarte multe nume in ziua de azi.
Am mai multe:
Fete:Aida, Ande, Dayanna, Nicolle, Seherezad
Baieti:Andreeas, Roland, Erik, Mathias
Fata:stefana ionela maria violeta anca nicoleta. etc baiat:adrian mihai claudiu ionut etc