Lol. Parca aveti 3 ani. Daca omu' nu vrea sa isi puna numele real de ce trebuie sa comentati ..Paai: xDany xDany, Dany Black..Nu mai am idei =]]
Eu una am sfecla, mai demult scama.
Chestii simple si triviale, dar eu zic ca nu e bine sa iti pui numele real, paranoia asta.
De ce?
Ziceam si eu asa... Facebook-ul nu prea te face destept, ci mai mult te tampeste, dar tu faci cum stii; your life, man.
La facebook nu merge sa pui nume cu caracter sau alte chestii... trebuie sa pui numele adevarat!
Dar fara caracter eu vreau sa imi pun!
Off eu am zis ca pe facebook se pune nume si prenume... cum e la mine ciocan ciprian doar nu iti pui acum dany bossul vostru ) ce scarbos
De exemplu, ce parere ai despre numele Da Ny NuAltcineva?
Ma esti batut in cap?) nu iti merge numele zici sa bagi nume real ...doamne
Ba,ai grija cum vorbesti, fiindca numele asta l-am avut si mi-a mers! Asa ca nu mai fii tu ala desteptul, ca nu esti niciun pic!
Numele tau. Este cel mai bine, crede-ma. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar doar cocalarii si pitipoancele isi pun "Dragutzul", "Frumushica", "Pisi" etc. E mai ok sa iti pui numele tau
Da sunt de acord cu tine cica dany nu alt cineva ce cocalar
Seaman cu tine, nu? Si apropo, cocalar este tatal tau!
te-ai uitat in oglinda?
Dar nu mi-am pus nume de genu' asta!
Da,sunt cu siguranta mai frumos ca tine! Hey, apropo, n-ai prietena, sau, esti FOREVER ALONE?
Am, normal ca doar nu am 12 ani ca tine
N-am 12 ani, prostule!
Dani si Atat, Dani Baiat Finut , Dani Danut, Dani Dragutzu... cam atatea stiu... sper ca ti-am fost de folos.
Băiat Finuţ?
Tu...tu chiar trăieşti?
Ma cheama Tano! vR si eu niste nume pentru mine puteti sa imi dati raspuns la feceboo-ul meu:Ryno Kelly Rownald Buhuu.Va multumeskk!))::
anonim_4396 întreabă: