Ador vara,si vara asta cred ca o sa fie minunata!
O sa imi incep vacanta cu o saptamana la matusa mea,la Cluj, unde o sa ma duca prin toate locurile faine de acolo si o sa ma distrez super cu ea.Apoi un weekend cu familia la Brasov, la munte.Imediat dupa astea urmeaza o saptamana de distractie cu verisorul meu(care vine la mine in oras) si cu bff.O sa fie super!
O sa merg in Ungaria la parcurile acvatice cam in fiecare weekend cu parintii, sper.O sa merg intr-o tabara de engleza si la tara la casuta de vacanta de la munte.In august voi merge cu familia in Grecia sau Croatia.Restul vacantei mi-l petrec la bunica mea,unde o sa ma relaxez in curtea aia minunata,facand plaja,citind pe iarba,o sa ma bat cu baloane cu apa cu prieteni,sau chiar si cu furtunul,poate il conving pe tata sa ia o piscina
si multe altele.O sa ies in fiecare zi cu prietena mea cea mai buna prin oras,la strand,cofetarii,terase,mall,prin parc cu rolele/bicicleta,cinema,shopping, plimbari prin parc, etc.Si in momentele cand stau in casa o sa cant(ador sa fac coveruri dupa diferite melodii
),o sa fac coregrafii pe diferite piese,o sa ma uit la serialele mele preferate,o sa citesc multe carti interesante, o sa dorm si mai mult, sa recuperez diminetile cand ma treazeam devreme x_x.
Cam asa arata vara mea!
Multe.dar nu sti cand o sa iti apara schimbari in planuri.
sa iti dau un sfat. dupa o zi de distractie planifico pe urmatoarea
LordBolton întreabă:
anonim_4396 întreabă: