Anna
| Anna a întrebat:

Ce obisnuiti sa faceti duminica?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merg la Biserica si apoi masa de pranz in familie si...vizite, iesit in oras cu prietenii, canasta, vazut nepoteii, odihna. Vara, la cabana cu prietenii, de vineri pina duminica.

25 răspunsuri:
Anna
| Anna explică:

Duminica dimineata merg la biserica(sunt si exceptii), iar cand ajung acasa iau masa cu ai mei, trag un pui de somn si seara merg din nou la biserica. Dupa program iesim cu tinerii in parc, la mall, la un suc, o inghetata...si cam asa arata o zi obisnuita de duminica!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dorm mai tarziu, fac ceva bun de mancare pentru ai mei, stau pe net, citesc si pe seara ma pregatesc pentru saptamana care urmeaza (citesc pentru studenti, studiez ce mi-a ramas neclarificat din cazurile saptamanii trecute).

| elena a răspuns:

Nu am un program, stabil, duminica pentru ca am foarte multi prieteni, care vin la mine sau merg eu la ei...plimbari, PC, TPU, Tv, nepoti...mai libera sunt in timpul saptamanii, decat in zilele de sambata sau duminica...

eileen
| eileen a răspuns:

Eu merg dupa masa la biserica, ocazional si dimineata, cand nu sunt foarte obosita si ma pot trezi. Apoi, seara mai iesim cu prietenii la un burger ceva...

daniela
| daniela a răspuns:

Ma odihnesc cat pot de mult in familie dupa o saptamana de munca ( adica ies la plimbare, la un spectacol, ma uit la tv, iau masa cu toata familia, citesc o carte depinde )

Bula
| Bula a răspuns:

Fac drumetii sau lenevesc... Depinde de vreme si cum am chef...

cristian
| cristian a răspuns:

Duminica ies la un gratar cu familia.

| borsec a răspuns:

Ma relaxez in pat

| DenissaDeea a răspuns:

In cursul saptamani ma trezesc la 6 fix dimineata, duminica dorm mai mult, ma trezesc la 7-8, daca sunt relaxata si am timp merg la biserica.pregatesc de papa ceva bun si un mic desert, ma relaxez cateva ore in pat, stau pe net, pe TPU, citesc foarte des carti culinare, ies cateva ore la plimbare in parc sau la o cofetatie sau la tara la parintii nostri.(de obicei duminica mai sunt vizitata de fratii)Si spre seara lenevesc mai mult cu sotul.

| Diva a răspuns:

Duminica lenevesc in pat

| selef a răspuns:

Baie, a mai trecut o saptamana.

| RamonaMn a răspuns:

Duminica ma relaxez (la TV sau la PC), ma gandesc la saptamana precedenta si la cea care va urma, stau pe TPU big grin, ies afara pentru ca vremea este destula de prielnica, ma incarc cu energie pozitiva, vorbesc pe mess cu [,] colegii, ma rasfat, lenevesc in pat, iau cina obligatoriu cu intrega famile, jucam un joc in familie, invit rude ca sa mai socializam, ma duc la cinema, citesc cateva pagini dintr'o carte (asta nu o fac doar duminica ci este un obicei ca sa citesc cateva pagini in fiecare zi inainte de a ma culca).

O duminica placuta!

| RamonaMn a răspuns:

Acum spune'ne si tu ce faci duminica? big grin

| Daniel TM a răspuns:

Duminica dupa amiaza obisnuiesc sa merg la bise, iar in restul zilei eventual mai stau pe net sau mai fac ceva teme, dimineata doooorm.

| irynna a răspuns:

Nu pot sa spun ca obisnuiesc sa fac ceva anume duminica pentru ca nu toate duminicile sunt sunt la fel. uneori gatesc ceva. un desert sau ceva ce imi place mie.alteori ies pe afara, alteori ma duc la o prietena sa vorbim.depinde

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Eu una...sa ma odihnesc si sa fac vizite pe la prieteniwinking

| anuscha997 a răspuns:

Duminica...De obicei primim multe vizite...Eu ies afara cu prieteni...Ne distram...Intre timp ne imi plimbam...Radem din nou... Dupa care seara pe la 20:30-21:00 Mergem in casa...Si vorbim pe messhappy ...Cam asta e viata mea duminicastraight face... Daca nu plouacrying...
Have a Nice Day!winking

| dragosh_1452 a răspuns:

Buna intrebare... well, duminica merg cu toata familia la biserica, dimineata de la 9 la 12, apoi petrec dupa-amiaza in familie, ma bucur de singurul puiut de somn de la pranz din timpul saptamanii, iar seara de la 5:30 la 7:30 merg din nou la biserica ca mai apoi seara sa ies impreuna cu prietenii la un bowling, restaurant, o samanta si un suc pe faleza privind stelele, si din cand in cand la cineva acasa la un film si mai gatim ceva...cam asa decurg de obicei duminicile melewinking

| Ys a răspuns:

Dimineata la biserika si daca este frumos afara ma duc cu parinti la plimbare sau fac gretar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lenevire in zori, un gratarel pe la pranz, Scrabble, Monopoly si ore lungi si frumoase cu Tzutzulina mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ma duc sa ma plimb cu prietenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer ca in fiecare duminica sa stau sa ma relaxez pana la o anumita ora dupa care sa ies in oras cu prietenele sau cu prietenul blushing... sau sa merg la iarba verde dar asta doar in zilele insorite blushing :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merg la biserica, stau si ma joc cu familia, ne uitam la film impreuna mancam popcorn, spargem seminte si bem ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, Duminica ma odihnesc pentru ca e o zi de sarbatoare! citesc informatii de pe wikipedia! si imi petrec timpul cu prietenii si cu familia!

| Zabos_Iulia_1992 a răspuns:

De obicei, duminica ma scol la ora 9, mananc, fac zumba... pierd vremea pe net, ies afara si imi fac temele.

Întrebări similare