| YouGrowMeUp a întrebat:

Ce opinie aveti? credeti in horoscop sau e doar ceva spus la intamplare de niste oameni si daca se nimereste bine daca nu tot bine?

15 răspunsuri:
| tofanlucian12 a răspuns:

Nu cred in asa ceva. tot ce vad la tv si citesc deprs astre nu cred si daca sar fii intamplat ar fi nimerit ei asa ceva nu ca e posibiltongue bafta!

| EdwardTeach a răspuns:

Tu crezi că data pe care te-ai născut îţi poate afecta în vreun mod personalitatea? Dacă se nimereşte, asta se întâmplă pentru că ce spune la televizor este un lucru foarte general care are o posibilitate de a se întâmpla. Sau, părerea domnului Sheldon Cooper: https://www.youtube.com/watch?v=MhX_nXTF0Ec

| oldschoolrom a răspuns:

Nu cred.De ce? Pentru ca sunt multe persoane care se pricep la categoria horoscop insa de ce nu au toti aceeasi opinie? Nu are cum sae se intample la fel la persoanele care se afla in aceeasi zodie.

| laurcristescu a răspuns:

Depinde. Horoscopul de a tv e clar pura fabulatie. Gandestele doar ca pentru fiecare zodie au cate un text de max 2 fraze, iar in spatele acelei zodii se "ascund" milioane de oameni. Personal nu cred in nimic ce tine de horoscop, astre si asa mai departe.

| Andy26 a răspuns:

Eu cred in Logică, horoscopul nu prea are așa ceva, cum s-a mai spus, crezi că contează când te-ai născut.Tot ce se întâmplă este o reacție in lanț a decizilor și a factorilor din mediu.

| Thunderstruck a răspuns:

Ce intrebare e asta? Normal ca nu cred in horoscop, suntem in secolul 21 totusi.

| BiuL a răspuns:

Cred in zodiac in sensul de caracteristici ale zodiei si compatibilitati, ca la mine cam se aplica, in general, in mod inconstient, sunt atrasa de personale care au zodii compatibile cu mine, dar nu cred in horoscop in sensul de previziuni periodice, sunt chestii foarte generale, spuse asa sa se potriveasca oricum.

| darrio2007 a răspuns:

Nu cred nici o iota.

| ionika24 a răspuns:

Nu cred

| ORDKEO a răspuns:

Nu cred, sunt niste tampenii

| thealchemist a răspuns:

Ce vezi in ziare sau la tv e generat la intimplare de niste programe pe calculator si nu are nici o legatura cu cineva care stie macar cum sa faca horoscopul.

| m00n a răspuns:

Nuuuu,dar textele care le citesti in horoscop sunt de natura aperta, adica lasa loc la mii de interpretari, asa ca oricine se poate regasi in ele.Parerea mea, horoscopul e doar asa de entertainmentlaughing

| Mingo a răspuns:

Eu cred in horoscop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
CRED ÎN DOMNUL IiSUS HRISTOS, atât!
Nu cred în horoscop!
Toate sunt coincidenţe şi de obicei sunt folosite "descrieri" comune, lucruri care li se pot întâmpla oricui, pe care nu riscă să nu ţi se întâmple.
Te pup!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
de cate ori e horoscop la tv, schimb, nu accept sa imi traiesc, sa-mi coordonez viata, dragostea dupa cum vor cei mai "isteti" horoscopisti, nu ma incred in asa ceva, nu am crezut si nici nu voi crede, daca asculti horoscopul zodiei tale pe 7 posturi, vei vedea ca fiecare zice diferit invelit in alta nuanta..deci cred ca suntem cu picioarele pe pamant si ne putem ghida dupa bunul nostru plac, nu cum zice Zvarlefus, Nety Sandu.etc.dar fiecare e dator sa creada ce vrea.
O seara minunata sa aihappy

Întrebări similare