| andreeaxxl a întrebat:

Ce oras imi recomandati pentru a merge la facultate Timisoara sau Bucuresti? Am auzit ca in Bucuresti sunt oameni prea fitosi iar in Timisoara sunt calzi si primitori!

Răspuns Câştigător
| Madayna a răspuns:

Daca asta e parerea ta, du-te-n Timisoara. Nu inteleg cum in Bucuresti s-au adunat toti fitosii iar in celelalte orase nu gasesti niciunul? Sa fim seriosi, nu toti bucurestenii sunt fitosi. Fitosi sunt peste tot, inclusiv in Timisoara.

5 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

In Cluj am vazut preturile destul de convenabile la orice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La Bucuresti vin studenti din toata tara, ca mai sunt si ceva cocalari si pitioance printre ei asta e alta treaba, dar aia sunt peste tot

| Antonescu13 a răspuns:

Depinde şi de facultatea pe care doreşti să o urmezi, ți-aș recomanda să mergi la București.
Tu decizi!

| disa a răspuns:

La Bucuresti nu o sa gasesti numai lume din Bucuresti la facultate, ci din aproape toate orasele. Ponderea oamenilor dn alte orase e mai mare in capitala decat la Timisoara. depinde si de ce fel de fac vrei sa urmezi, oricum alege-o pe cea mai buna. indiferent ca e la Bucuresti sau la Timisoara, ok? Daca iti alegi facultatea in functie de oras si nu in functie de locul ei pe tara, o sa te plictisesti/ sa nu gasesti persoanele de nivelul tau. In fond, oamenii devin draguti cu cei cu care se aseamana

| ribe a răspuns:

S-atunci de ce mai intrebi? Du-te in Timisoara