Eu nu cred deloc ca e ce a zis takocska ...adica de ce ar mai fi selena gomez cu el? apropo imi plac mult melodiile lui si nici el nu e urat dar nu sunt o fata nebuna...
Nu stiu de ce lume face glume pe seama lui...Mie imi place justin timberlake
Nu il urasc dar nici nu imi place, am ascultat candva baby dar... neah, 2 melodii
Oricum sunt fan Lady Gaga, nu JB
Cred ca si daca ziceai ca esti fan mr juve tot erai privit cu alti ochi...dar lady gaga? Las-o-n colo.Esti o rusine ca barbat! RUSINE!
Stii, nu cred ca ar trebui sa iti pese cine este idolul meu pana la urma
Ups,te-ai atacat, asta inseamna ca idolul tau chiar este mr. juve!
Nici macar nu stiu cine e juve asta si deja mi-l bagi pe gat, hai treci in alta parte
Marsh d'aici manelistule!
Preistorico,faceam o gluma, eram ironic, stii ce e asta? Kill yourself cu poza lu' bieber la piept.
Stiu si eu ce e aia ironie si crede-ma tu nu erai ironic!
Ooo atunci ce mai pot spune, m-ai prins, manelele E viata mea!
Mda... mai bine tac!
Si mie-mi place Gaga...
Of,cand devenea mai interesant...
Ce prefacatorie! mai sus ai spus ca e un papa-lapte...
Cineva nu isi poate schimba parerea sau ce? Este o lume libera, draga!
Cu asta sunt de acord da' nici sa-ti schimbi parerea de pe o zi pe alta...
Bună!
Nu arată așa de bine,nici vocea nu îmi placr fiindcă este de fată,sincer nu am nimic personal cu el,dar nu îmi place,deoarece se face remarcat prin acele știri pentru faimă care această faimă ma făcut să sufăr mult și îmi displace,dar de el nu îmi place fiindcă are prea multe știri comericiale,are voce cam..., și arată cam urât, fundă? Am fost sinceră!
Pai e un cantaret foarte bun si chiar daca unii zic ca e,, homosexual'', mie tot imi place!
Yurisa întreabă: