| Criiss16 a întrebat:

Ce parere abeti despre castigatorul Eurovisionului din anul acesta Alexander Rybak-Fairytale, Norvegia? Mie nu mi s-a parut nu stiu ce mel.adica nu spun ca nu era frumoasa dar erau altele mult mai bune.Pacat de Elena. Piesa ei chiar a fost frumoasa. Dar. daca nici Bulgaria si Ungaria nu ne-au votat si sunt vecinii nostri atunci ce sa ne asteptam de la celelalte tari?straight faceAm luat 12 puncte de la Moldova si 7 de la Spaniol pentru. ca sunt ff multi romani.si eu am votat...Bine ca am mai luat vreo 2 puncte si de la alte tari dar totusi. Voi ce parere aveti?

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ai dreptate.Nu l-am retinut din timpul concursului. Mira

Janina
| Janina a răspuns:

Eu m-a vazut Eurovizionul si sincer melodia carea castigat chiar mi-a placut si tipul la felwinking
prestatia elenei a fost slabuta si melodia de tot rasul.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Mie nu mi-a placut melodia Elenei.Erau piese mult mai bune cu care putea Romania sa participe.Asta esta. Si melodia Norvegiei chiar mi-a placut.

| Leea1234 a răspuns:

SUNT DE ACEEASI PARERE CU TINE, AU FOST SI MELODII MULT MAI BUNE CA CEA CASTIGATOARE! ELENA A FOST BUNA! A OFERIT UN SPECTACOL FRUMOS DAR PACAT CA ALTII NU AU AVUT OCHII SA VADA! NU STIU CE SE INTAMPLA DAR DIN 2003 ROMANIA ROMANIA A INCEPUT SA PIARDA TEREN LA EUROVIZION! DUPA NICOLA NU STIU DACA A MAI FOST CINEVA CARE SA CLASEZE ROMANIA PRINTRE PRIMII!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mie chiar nu mi-a placut tipul din norvegia straight face avea o fata de speriat nu stiu thinking si melodia a fost urata rau! nu stiu ce le-a placut la ea straight face mai frumos au cantat moldovenii rolling on the floor

| greg a răspuns:

A avut imaginatie cand a compus-o si e superba melodia.

| Lory_2572 a răspuns:

Da si mie imi pare rau de Elena, pacat...chiar a fost impecabila...nu ma asteptam la asa putine voturi...in alti ani parca altfel traiam Eurovisionul... o fi criza si de emotii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt curios, nu am nici o parere, daca nu a castigat romania tot degeabasad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o melodie care a iesit din tipare, si-a meritat premiul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placut cel mai mult Estonia, apoi Azerbaijan, Albania si Moldova.
Piesa Romaniei ...complet anosta, ca si cantareata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fim seriosi... a avut noroc ca s-a calificat in finala...mult mai bune celelalte melodii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult melodia lui Alexander! Iar despre Elena... are voce, e frumoasa, dar cam atat. Melodia ei nu avea cum sa castige la Eurovision nici daca in acest concurs ar fi contat doar valoarea. E o melodie expirata, cu un subiect total neinteresant. Si seamana izbitor cu Ruslana, idee care a tinut acum 5, 4, 3...ani, dar care astazi nu mai are cum sa prinda la public!

| AlexandruDanu a răspuns:

Melodia Elenei a sunat foarte bine pe radio, in concert nu a fost totusi la fel de buna.
Cat despre melodia Norvegiei, un plagiat dupa Vitas - Opera 2, uite aici:
http://bit.ly/E2HWo