Eu m-a vazut Eurovizionul si sincer melodia carea castigat chiar mi-a placut si tipul la fel
prestatia elenei a fost slabuta si melodia de tot rasul.
Mie nu mi-a placut melodia Elenei.Erau piese mult mai bune cu care putea Romania sa participe.Asta esta. Si melodia Norvegiei chiar mi-a placut.
SUNT DE ACEEASI PARERE CU TINE, AU FOST SI MELODII MULT MAI BUNE CA CEA CASTIGATOARE! ELENA A FOST BUNA! A OFERIT UN SPECTACOL FRUMOS DAR PACAT CA ALTII NU AU AVUT OCHII SA VADA! NU STIU CE SE INTAMPLA DAR DIN 2003 ROMANIA ROMANIA A INCEPUT SA PIARDA TEREN LA EUROVIZION! DUPA NICOLA NU STIU DACA A MAI FOST CINEVA CARE SA CLASEZE ROMANIA PRINTRE PRIMII!
Mie chiar nu mi-a placut tipul din norvegia avea o fata de speriat nu stiu si melodia a fost urata rau! nu stiu ce le-a placut la ea mai frumos au cantat moldovenii
Da si mie imi pare rau de Elena, pacat...chiar a fost impecabila...nu ma asteptam la asa putine voturi...in alti ani parca altfel traiam Eurovisionul... o fi criza si de emotii?
Mie mi-a placut foarte mult melodia lui Alexander! Iar despre Elena... are voce, e frumoasa, dar cam atat. Melodia ei nu avea cum sa castige la Eurovision nici daca in acest concurs ar fi contat doar valoarea. E o melodie expirata, cu un subiect total neinteresant. Si seamana izbitor cu Ruslana, idee care a tinut acum 5, 4, 3...ani, dar care astazi nu mai are cum sa prinda la public!
Melodia Elenei a sunat foarte bine pe radio, in concert nu a fost totusi la fel de buna.
Cat despre melodia Norvegiei, un plagiat dupa Vitas - Opera 2, uite aici:
http://bit.ly/E2HWo