Mie imi place cum canta ea nu mi se pare interesanta ca femeie, ba chiar nu mi se pare o femeie frumoasa, insa de muzica... ce sa zic ...imi plc... e comerciala si prinde bine!
O interpreta interesanta care vrea sa imbunatateasca muzica. Imi place melodia poker face mie .
Dragutza, imbracamintea imi place. dar este cand nu se imbraca asa. fain`
in rest.
@dya, e o diferenţă între originalitate si vulgaritate.
Legat de întrebare: Mie nu îmi plac melodiile ei şi nu o simpatizez nici ca persoană.
As da ceva bani sa fiu cu ea o noapte...stiu ca e o prostie dar nu-mi pasa ce zic alti. Dar sunt sigur ca multi nu recunosc ca si ei ar plati crede-ma.
Vai saraca...nimeni nu o intelege pentru ca e prea originala.
Nu stie ce sa mai faca sa para si mai stricata decat a fost pana acum. Nu are voce si e urata si e mare probabilitatea sa fie barbat. Ce nu face lumea pentru bani?
Sincer...la cate se intampla in lumea asta, nu ma mai mira nimic.
Cine e Lagy Gaga? E gasca bunicii sau p. aia care apare pe mtv cand si-o trage cu 2 caini?
Daca e comerciala nu inseamna ca stie sa cante bine...ca si manele "e" de succes...
Sa imbunatazeasca muzica prin ce? prin sex? sa zica ca nu stiu cat priza? sa zica ca face sex cu aia din staf-ul ei?:)
voci adevarate sunt. puternice. nu ca ea
http://www.220.ro/ItaGhHF89h/The-X-Factor-2009-Lucie-Jones
ascult-o sa vezi c voce are.si e si de 1000 mai frum k lady gaga care e urata:)fara machiaj sau si cu arata.
o panarama a noii muzici:) gen Madonna
Hmm nu sunt mare fana... dar unele melodii chiar imi plac... e cat de cat oke:p