| Nicoleta_5902 a întrebat:

Ce părere aveți despre pelicula Avatar?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

L-am vazut acum o saptamana la cinema.Nu m-a impresionat cu nimic.Nu mi s-a parut ca l-a intrecut pe Titanic asa cum s-a zis.Nici nu se pot compara.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sincer nu m-am uitat decat la trailer. Am fost ocupat cu sesiunea. Cred ca e un film reusit din ce am vazut. Abia astept sa vad tot filmul.

| Pho3nix a răspuns:

Este un film frumos, poveste interesanta, actiune buna, efecte speciale pe masura si este facut si in format 3D. Planeta Pandora este superba, este ca un paradis utopic.
Pana acum a facut foarte multi bani si inca mai continua. A intrecut Titanicul.
Avatar este filmul cu cele mai mari incasari din Istorie.

| Andromedda a răspuns:

Mi-a placut foarte mult.:XSi efectele, si povestea...

P. S. Merita vazuthappy (mai ales 3D)

| danutzsan a răspuns:

Dacă este vizionat 3D este ok dar altfel... subiectul lasă de dorit, nu m-a rupt. Efectele da merită, repet vizionat 3D, l-am văzut în ambele moduri. dacă vreți să-l luați depe net, căutați să fie în format mp 4. Ce am spus despre film este doar părerea mea și tratați-o ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porcărie de film. Poveste aiurită, parcă concepută de un copil de 12 ani, efecte de doi lei (ce aiurea se văd oamenii ăia albaștri, zici că sunt păpuși), efecte 3D nema, vreo 2-3 și alea de doi lei la rândul lor). Nu merită să dai bani la cinema pentru el, nu merită nici să-ți pierzi 2 ore din viață urmârindu-l, nu merită.

Întrebări similare