Cred ca este o aberatie si daca au spus asa ceva sunt niste descreierati, fara pic de judecata. Nimeni nu poate sti cand va fi sfarsitul lumii, doar Domnul stie si eu nu cred ca va fi foarte repede(cand spun asta ma gandesc la secole). Pana acum s-a anuntat sfarsitul lumii de zeci de ori, incepand chiar din mileniul I si nu s-a intamplat nimic. Numai bine!
Buna.
Sfarsitul lumii nu vine cand zic cercetatori din USA.
Adica sa fim seriosi.
Dumnezeu decide cand se incheie totul, nu niste savanti.
De ceva ani oamenii discuta foarte mult pe teme asta.Si nu uita de 2012. S-au facut filme si documentare pe tema asta.
Oamenii idioti intra in panica, dar oamenii destepti raman calmi.:->
Că o duc prea bine, n-au ocupaţie şi se adună toţi cretinii care se cred profeţi şi coc idei de-astea.
nu vine niciun sfârşit al lumii weekendul ăsta, am un party săptămâna viitoare.
Fraaaaaateeeee, ce-s cu intrebarile astea? Vad cel putin 5 pe fiecare pagina .Pe langa asta, se extind mai rau ca gripa aviara si cea porcina.
Voi chiar il credeti pe batranelu' ala senil care vroia doar sa se faca si el vazut prin ziare/stiri?
Macar e un bun exemplu prin faptul ca prea multa religie strica.
Deci...ceea ce au spus aia de la stiri e o prostie totala.
Nu e nici-un sfarsit al lumii duminica la 4:00 dimineata.
Si inca ceva: nu mai crede tot ce zic aia de la stiri.
La ce progrem ce stiri? eu nu am auzit. daca cumva vine continuam si pe lumea cealalta si acolo trebuie sa fie TPU probabil e ceva mai avansat 8D.Dar stai linistita ca nu vine sunt vrajeli nici Isus filul lui D-ZEU NU STIE NUMAI D-ZEU stie atunci cum pot sti oameni?
Mersi de raspunsuri. nici eu nu cred de chestia asta cu sfarsitul lumii, am auzit si de 2012 si de 2000 si de altele Ms mult de raspunsuri. :*
Este o aberatie pentru ca asa au spus si in 1994 cand la fel se credea ca este si sfarsitul lumi, oricum sfrasitul lumi nu se refera la exterminarea rasei umane ci schimbarea mentalitatilor sau a conducerii ma refer la sistem (democratie, comunism etc.), probabil oamenii isi vor da seama ce rost au pe pamant si cat de importata este viata. Stima.
DOamne! CE oameni. Daca ne-am lua dua ei maine ar crapa pamantu. ASa ziceau ca vine si gaura neagra si. A venit?)) bha ce dumnezeu sunteti asa de nebuni incat sa credeti toate prostiile celor care nu au ce face.Doar dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii!
Baliverne,uite parerea completa :http://lyrica-rosalyn.blogspot.com/2011/03/sfarsitul-lumii-i.html Poate asta te mai linisteste In Spania nu s-a anuntat nimic...
Eu nu cred in asa ceva.Sincer! Dumnezeu stie cand va fi dar noi oamenii doar inventam
Balarii. La fel si 2012.
Nu era de ajuns cat de influenta era deja religia, acum ne sufoca cu postere si pancarde, titluri peste tot pe net si la teve, in gurile prostilor... urasc religia.
Nu stii poate la stiri au zis ca se indreapta o cometa catre noi, iar daca scrii pe google "cand vine sfarsitul lumi,, zice ca in 2012
Din ce stiu eu si prin anul 1000 se mai ameninta cu sfarsitul lumii si dupa cum vezi nu s.a sfarsit nimic
Oricum, vom trai si vom vedea.Dar nu prea cred.
Pe la ora 4 Dimineata Noi o sa durmim,bine bine atunci eu vin de la o nunta si alti de la disco, deci nu o sa prea simtim O mica Gluma! Nu Sfarsitul lumii nu va veni maine, Si va veni cand va trebui.
la ce te duce cu gandul ``Sfarsitul Lumii``?
La tot ce e firesc viu normal si tot ce ne inconjoara.
Da aici te duce cu gandul dar nu e tocmai bine. Dumnezeu de pe Pamant nu ia oameni buni la suflet si cu inima mare si Pe cei rai.Acestea Fiind spuse putem spune ca Daca va veni vre`un sfarsit va fi un sfarsit al Raului si nu un Sfarsit al Omului.
O zi buna! Si stai linistit ca nu se intampla nimic
Sansele ca duminica sa fie sfarsitul lumi sunt de sa vedem...00, 00000000000 la suta, vezi-zi de treaba, ia pastile de memorie sa-ti revii.Si in 2000 cica trebuia sa vina sfarsitul lumii si a venit doar sfarsitul acestui zvon asa ca...
Pai cei de la stiri au spus ca sambata la 6 o sa fie.dar sunt numai prostii...nimeni nu are de unde sa stie cand o sa fie.doar Dumnezeu stie ...asa ca nu iti face grijieu sincer nu cred asa ceva
Pai cei de la stiri au spus ca sambata la 6 o sa fie.dar sunt numai prostii...nimeni nu are de unde sa stie cand o sa fie...asa ca nu iti face grijieu sincer nu cred asa ceva
MissIndependent întreabă:
anonim_4396 întreabă: