Mi se pare normal ca să-i spui că sunt nişte zvonuri. Depinde de cât de grave sunt acele zvonuri şi cât o afectează pe ea, în mod normal ar trebui să te întrebe şi tu să-i explici! Baftă!
Depinde de zvonuri! Daca a auzit ca o vorbesti de rau sau ca te dai la prietenul ei...ar cam avea dreptate!
Parere proasta dar daca ar fi asa as face orice ca sa ajung la ea si sa ii explic ca nu este asa
Mi se pare un lucru urât. Mai întâi trebuie să vadă, să se informeze dacă zvonurile sunt adevărate, şi dupa aia să "îţi întoarcă spatele". O prietenie de mulţi ani, nu se termină aşa de uşor, doar din zvonuri bârfite de oameni.
Depinde de ele
daca tu chiar sti ca nu sunt adevarate asta insemna ca nu te cunoaste la fel ca o prietena adevarata
parerea mea bye
Daca chiar ar fi cea mai buna prietena a mea, ar stii ca acele zvonuri sunt minciuni.
Daca e prietena ta cea mai buna cum @#$% sa reactioneze astfel la niste zvonuri, in loc sa te creada pe tine.
Ia-ti alti prieteni.
Parerea mea fata aceea nu mai poate fi numita cea mai buna prietena.Prietenia se bazeaza in primul rand pe incredere daca ea pleak urechea la toate zvonurile...
Daca ar fi cea mai buna prietena a mea n-ar apleca urechea la niste zvonuri... i-as spune ca sunt dezamagita si ca o credeam cea mai buna prietena a mea dar daca era ma cunoostea mai bine
Prerea mea e ca nu e chiar o prietena buna.Indifernt de ceea ce ar fi auzit ar fi trebuit sa iti sara in aparare nnu sa se indeprteza, iar daca intr-adevar e un zvon urat ar fi fost normal sa se asigure daca e sau nu adevaarat. Nu dispera caci prietenii de acest gen le gasesti pe toate drumurile.
Eu cred ca nu e prietena ta cea mai buna, daca era sa fie nu baga lumea in seama pentru orice prostie1asa ca las-o in pacae dupa ce isi va da seama ca nu e adevarat o sa vina sa iti ceara iertare