O fata care stie ce vrea. Poate fi catalogata femeie usoara dar e totusi destul de inteligenta. Cei care o cunosc mai bine stiu mai multe. Eu nu agreez femeile usoare dar nu am nimic impotriva lor.
O tara plina de caini vagabonzi si curve, ce mai pot sa zic? Am ramas fara cuvinte...
Ador oamenii care se consuma pentru chestiuni care oricum nu le va afecta viata in nici un fel!
De ce sa am o parere despre ea? Si cu ce drept sa o judec?
Nu imi fac pareri decat in cunostinta de cauza, si nu trag concluzii decat cand am toate variabilele. Nu o cunosc pe fata, nu ma afecteaza cu nimic posturile ei, deci de ce sariti toti in sus ca intepati de ac? V-a facut voua ceva fata asta?
Aaaaa, si nu uitati ca face bani pentru ca e platita. De obicei, de barbati! Deci ii rog pe barbati sa se abtina de la parere proasta ca asta inseamna implicit ca au o parere proasta si despre cei care o platesc, si ii rog sa se abtina si pe cei care au folosit asemenea servicii!
Si ce nu va convine? Prostitutia e cea mai veche meserie din lume. Iar lumea asta e a barbatilor. Voi ati creat-o si numiti femeile curve! Nu e asta un paradox?
Nu una foarte buna tinand cont de imaginea pe car o are... oricum e o tara libera si fiecare are dreptul sa fac ce vrea.
Alina Plugaru este o curva mare, o t***a! Ma mir ca nu a aparut in ziare cu sitiri de genul:"Alina Plugaru a facut febra musculara de la munca. "sau "Cum s-a lansat diva Alina Plugaru in show-biz, ce a trebuit ea sa faca? "sau "Detalii despre fotbalisti, impresari, producatori de televiziune etc pe care doar Alina le stie... "
Mi se pare o tipa ok. nu stiu de ce o criticati atat ca pana la urma nu se vinde pe 2 lei cum fac tarfele dp centura. asta inseamna ca aceeasi parere aveti si despre monica columbeanu care a fost "dama de companie". si inca ceva, nu imi place ca in romania din pacate nu se va termina niciodata comunismul, ganditi ca niste comunisti
MaximSpeed întreabă: