| Alexya97 a întrebat:

Ce parere aveti de cei care se uita la animeuri, si care sunt animeurile voastre favorite? big grin

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Ce părere am despre cei ce urmăresc anime-uri? N-am o părere anume. Puţin îmi pasă ce urmăreşte unu' şi altul.
Şi eu urmăream anime-uri, încă de mică. Pe la şapte ani urmăream Inuyasha, şi cert e că l-am văzut pe tot.Am continuat cu Blood+, Death Note, Bleach, NaNa, Soul Eater şi altele care totuşi nu sunt aşa interesante.

10 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu prea ma uit la animeuri, dar mi-a placut foarte mult Naruto love struck

Răspuns utilizator avertizat
| UnicornulFericit a răspuns:

Si eu vizionez anime-uri foarte des si nu am o parere anume...sincer chiar nu-mi pasa ce cred ceilalti pentru ca eu in anime-uri ma regasesc. Dupa ce vizionez un anime imaginatia mea o ia razna si ma simt foarte bine.
Si acum animeurile mele favorite... Un top 10?
1. Fairy Tail(Anime-ul asta duce notiunea de prietenie si curaj la maxim...practic te invata sa nu te dai batut niciodata)
2.Clannad/Clannad After Story(Mdeah...nu m-am putut decide daca sa-l pun pe locu 1 sau 2...in fine un anime cu tenta sentimentala uriasa care m-a facut sa plang de vreo 5 ori(!) cu toate ca sunt baiat. Daca pana acum ati vizionat anime-uri online NU-L puteti rata pe asta pentru ca este, intr-un cuvant, MIRIFIC!)
3.Higurashi no Naku Koro Ni(Mult, Mult sange si cruzime care intr-un fel ma speriat dar totusi o idee de geniu)
4. Elfen Lied(Din nou mult, mult sange si cruzime dar de data aceasta cu o frumoasa poveste de dragoste care ma fermecat de la primele episoade)
5.Highschool of the Dead(Ce sa mai zic? Multe fete super faineee! Ahhh da...si multi zombii laughingIn fine, merita vazut)
6.The World God Only Knows I si II(Seria asta ma captivat pentru ca intr-un fel ilustreaza viata reala...Merita vazut)
7.They Are My Noble Masters(Da un anime frumos, putin ecchi care practic ma fermecat)
8.Deadman Wonderland...Mda,nu prea am ce comenta
9.Kiss X Sis(Cred ca anime-ul asta trebuia pus mai sus dar numai acum mi-am adus aminte de el... Ce sa zic comedie, Ecchi, in plus e ilustrata viata reala fara super puteri si alte chestii...)
10.Sora no Otoshimono(Ehhh...comedie pura, putin ecchii, fete multe )

| thegatekeeper a răspuns:

Am o parere buna, asta fiindca si mie imi plac anime-urile. Preferatul meu este Inuyasha big grin.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Ma uit si acum, dar pe net.N-am o parere despre anime-urile.
Am vazut la anime-urile o gramanda si ceva in special Kaleido Star, Paradise Kiss si altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu ma uit la animeuri, si sincer nu mi pasa ce cred altii despre mine. Animeurile sunt viata mea.
Top 10
1. Gosick(o frumoasa poveste de dragoste, te sfatuiesc sa te uiti)
2. Fairy Tail( din animeul asta inveti sa nu te dai batut, si sa ti la prieteni tai.f frumos)
3. Vampire Knight( no comment)
4. Elfen Lied(super)
5.Deadmen wonderland
6.Freezing
7.Zero no tsukaima
8.Umineko
9.Highschool DXD
10. Spice and Wolf

| JokerV a răspuns:

Animeurile sunt niste desene realizate bine ca dragon ball sau naruto dar celelalte dupa parerea mea sunt niste porcari si cand mai vezi pe facebook unele fete ca au PESTE 200 de poze cu animeuri... reiese ca au ceva probleme.

| DeathlyScream a răspuns:

Este un anime foarte fain care il urmaresc in fiecare joi : naruto shippuden ti-l recomandwinking. Daca nu l-ai vazut de la inceput poti incepe cu naruto si dupa naruto shippuden. happy

| Vandalism a răspuns:

Anime for the win!
Mie-mi place Dragon Ball la nebunie + Ghost Storyes + ETC...

| negativvv a răspuns:

Golden Boy