| GeogG23 a întrebat:

Ce parere aveti de cursurile de dans pentru adulti? Sunt teapana e ringul de dans si nu stiu foarte multe, dar sunt si super timida. Voi stiti sa dansati de la profesionisti?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă vrei cu adevarat sa inveti, sunt folositoare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie nu-mi prea place dansul, mai ales din cauza ca este acaparat ca metoda de socializare.
Daca m-ar interesa ritualu', da, as apela la un profesionist. Dar unul care te invata cum sa te simti bine dansand, nu vreun coregraf din ala care numara pasii nervos laughing

Prea putini inteleg ca sunt oameni care se simt bine dansand natural, oameni care nu vor sa danseze deloc, si oameni care danseaza pentru ca asa i-a invatat tatuca dupa cateva pahare, si stiau ca iau bataie daca se opun.
Din punctul meu de vedere, dansul nu poate fi o obligatie sau o necesitate.

| GeogG23 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cand am mai dansat obligat/fortat mi-a placut, dar eram super stresata ca nu stiu care sunt pasii. Si mereu eram geloasa pe cei care stiu cum sa se miste mai bine ca mine. Nu cred ca toti coregrafii numara nervos.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GeogG23):

In cazul asta, sigur ti-ar placea la cursuri.
Poti cauta paginile de Instagram, Tiktok sau Youtube ale cluburilor/cursurilor de dans din zona, ca sa-ti dai seama cam care este atmosfera pe acolo, din poze, comentarii, poate si clipuri.

| eliancodrut a răspuns:

O cunostinta din Bucuresti are asemenea cursuri intr-o sala. Acolo participa toate categoriile de persoane.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

O parere foarte buna.Vei cunoaste un colectiv nou si te vei si distra.Nu trebuie sa fi timida deoarece majotitatea oamenilor care se inscriu la aceste cursuri o fac pentru a invata. Da, eu am facut dans sportiv si un profesionist chiar te poate invata cum sa te misti bine

| GeogG23 explică (pentru IL0VEDINER0):

Chiar daca n-am invatat si nu stiu sa ma misc fluid, am senzatia ca este un skill ce ar fi trebuit sa il stiu deja si ma sperie gandul ca o sa ma fac de ras printre alte persoane care nici ei nu stiu sa danseze.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru GeogG23):

In timpul unui spectacol a trebuit sa fac o saritura si aparent a fost " saritura de pe scena".Am cazut de pe scena iar concursul era difuzat live.Si ghici ce, nimeni nu a râs.Mergi acolo sa inveti, sa te relaxezi si sa te distrezi.Asta fac si celelalte persoane din grup.La inceput vei avea impresia ca "doar tu esti aia care greseste" sau ca " arati caraghios" insa nu este asa, dupa ce vei invata si cum sa te misti pe ritm crede-ma ca nu prea vei mai avea cum sa gresesti

| GeogG23 explică (pentru IL0VEDINER0):

Multumesc foarte mult pentru sustinere!

| Hugg32 a răspuns:

O părere foarte bună. Îți poți lua cursuri de dans și cu siguranță vei reuși să înveți, doar să vrei. E ca la orice fel de curs, ai un profesor care te învață. Lasă deoparte timiditatea. Succes!

| GeogG23 explică (pentru Hugg32):

Cam toti cunoscutii mei au fost dusi la dansuri de mici si nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc pe subiectul asta. Multumesc!

| Hugg32 a răspuns (pentru GeogG23):

Nu e nicio rușine să mergi când ești adult.

Întrebări similare