Mie imi place foarte mult filmul AVATAR. Nu cred ca "The hurt locker" a meritat Oscarul pentru cel mai bun film. Il merita mai mult AVATAR
Nici una, nici alta.
Avatar - filmul artistic pentru copilasi, cu efecte speciale ''explozive'', unde binele invinge raul, cu personaje fantastice cu calitati iesite din comun care te impresioneaza, c-o drama de dragoste (deh, nu se putea altfel) unde sa te atraga si la inima. Per ansamblu, prea mult tam-tam pe seama lui. Dar, regizor cunoscut, bani investiti, Oscar-urile nu mai sunt ce-au fost, e ceva de business si publicitate. Acum, cand vezi: ''Woooow, a luat Oscar? Ce tareeee!'' Cand te uiti la el si stii c-a luat premiul ala, parca ti se pare si mai tare. Porcarii.
The Hurt Locker - l-am vazut, nu m-a impresionat cu nimic. Chiar deloc, m-a dezamagit, nici vorba de filmul anului. Ba mai mult, am vazut un film cu stil apropiat, din anul 2009, ''Brothers'' - cu aceleasi idei, mi s-a parut mult mai interesant fiindca intra in slabiciunea psihicului omului. The hurt... mi s-a parut chiar pueril, anumite aspecte nu mi se par reale ( riscul de-a dezamorsa o bomba, in anumite cazuri, chiar era prea stupid si nimic organizat in ce situatii se bagau )
Concluzie: Cel mai bun film al anului, nicidecum! Dar, daca stau bine si ma gandesc, nici alt film pe masura titlului asta n-as gasi. Pur si simplu, a fost un an slab in materie de filme. Dar tinand cont ca si-n spatele acestor titluri, sunt alte interese la mijloc, nu mai mira nimic. Sunt happy ca n-a iesit totusi Avatar - scenariul idol pana-n 18 ani.
Clar ca sunt de parere ca Avatar, care e ceva deosebit nu aceleasi povesti plictisitoare de care multi s-au saturat.
The Hurt Locker(dupa parerea mea)este un film care nicidecum nu merita oscarul si care se poate realiza mult mai usor decat Avatar.
Deci in concluzie The Hurt Locker a fost un nimic de film, foarte plictisitor si de care poveste am mai auzit si vom mai auzi dar la Avatar a fost ceva deosebit cum am mai spus ce nu poate fi imitat si cred ca trebuia sa castige!
Stiu ca am scris cam mult...sorry!
Sincer nu. E bun filmul, chiar foarte bun dar nici chiar sa "rupa" toate top-urile.
Parerea me este ca Avatar este al doilea dupa '' Stapanul inelelor'', cat despre "The hurt locker"este bunicel...
Deci chiar ma bucur ca a luat "The Hurt Locker" premiul pentru cel mai bun film.Nu m-a dat gata filmul dar decat prostia aia de "Avatar"
Destul de slabe filmele de anul asta, nu mai au regizorii inspiratie
Wtf, nu mai au regizorii inspiratie, eu am vz avatar, este cel mai original film, deci...peace