Sunt curios cati din cei care spuneti ca l-ati vazut si e o porcarie, ati avut bunul simt sa-l vedeti la cinema pentru a-i da o nota obiectiva pentru calitate sau l-ati vazut pe calculator la un CAM praf...
Eu nu am vazut filmul
Dar mai afcut curioasa si o sa ma uitImi da si mie cineva un site de unde sa pot sa il iau?
Off-topic: "Uite-un-fund" e "comic", in indefinit, like usual.
on-topic: Eu ma duc vineri la Cityplex, ca mor de nerabdare sa-l vad 3D. In varianta CAM, mi-a PLACUT mult, desi nu i-am prins pe deplin esenta, fiind intrerupt de multe ori, si nevazand efectele 3D.
P. S. Cine mai vine la mall, vineri, pe la 12. 30? Msg me in private.
Daca la acest film ai plins, la cele indiene cu Raj Kapoor ce mai faceai? Fi barbat ce naiba!
Sincer nu l-am vazut dar dupa ce spui pare un film destul de frumos... are drama si cred ca ti-a placut mult, in rest nu stiu nimic despre el... as vrea sa aflu de la tine
Pe mine m-a impresionat mesajul care reiese din film: Omul ar face orice, ar ucide, ar distruge vieti, case, familii, doar ca sa beneficieze de niste avantaje materiale. Avem si un exemplu concret in realitate: Europenii care au calatorit spre America si i-au exterminat pe adevaratii bastinasi americani, ca sa beneficieze de bogatiile solului.
Nu stiu ce sa ti spun pentru ca nu am vazut filmul dar o sa l iau o sa ma uit la el si o sa-ti spun
Yurisa întreabă: