Sunt niste abureli de 2 bani...nu cred ca ai putea sa castigi chiar asa de usor...si mie mi. a aparut un mesaj de asta ca as fi castigat un audi A6. dar nu am cazut in plasa lor
Inselatorii... Am trecut printr-o experienta de genul acesta... Era ceva din Nigeria... Si... site-ul pe care l-au dat era fals... Castigasem la o promotie care nici nu exista... Si trebuiau facute diverse aranjamente... Sunt destul de bine puse la punct lucrurile astea... Si daca nu esti putin atent s-ar putea sa o "musti". Cauta eventual la "scam" adresa de la care ai primit mail-ul si daca le gasesti acolo nu avea incredere in ei. Bafta!
Daca sti ca ai participat la vreun concurs, nu e inselatorie. Dar acolo nu o sa castigi miliarde
Ai grija insa pentru ca foarte multe sunt de metode de tip Phishing prin care ajung sa iti afle datele de pe cardul de credit.
Sunt numai inselatorii. eu am primit de o gramada de ori, chiar si unul in engleza ceva gen 'windows company', cu strada cu tot, parea chiar real, dar nu trebuie sa le bagi in seama, e ceva gen acele reclame pe site'uri 'esti al 99999lea ce intra pe site, e ziua ta norocoasa, da click!'
Davyduchiha2001 întreabă: