Hmm... i-a sa vad eu ce parere am
Un lucru e foarte clar : E o mare tampita Parerea mea Imi cer scuze fanilor dar asta e purul adevar
A cantat si ea acolo 2-3 versuri si vai doamne ce vedeta e ea
Acum le vezi pe fetitele astea de 10-12 ani Cum incearca sa o imite pe Miley Care isi cumpara tot felul de lucruri cu ea Ma mir ca nu au aparut si tigari pe care sa scrie Miley
Ooo Doamne deja intrebarea asta a fost de suteeee de ori pusa.
Pierdem timpul cu asemenea prostii.
Pai atunci de ce nu iti exprimi tu parerea direct? Sincer, suna mai frumos daca te adresai celor care nu au o opinie pozitiva despre ea, decat sa le spui celorlalti sa nu comenteze. In fine, nu asta discutam.
Nu am nicio parere despre ea, imi e indiferenta. E doar o pustoaica care a avut norocul de a avea un tata cu diferite cunostinte. O fi si talentata, nu zic nu
Aolo ce viata grea, cand o sa mai scapam de intrebarile de genul hana cracana
Mda până acum au fost întrebari"Cui îi place Miley Cyrus?"...acum urmează noul val de întrebări"Cui nu'i place Miley Cyrus?"
Aceasta Miley Cyrus... zis si Hannah Montana ca daca mai aud numele asta odata ma dau cu capu de toti peretii.
PAi ce sa zic. o pustoaica.care a innebunit toti copii. ahh urasc acest "VAL" cu Hannah Montana lor
Mie Imi Place.NU pricep ne ceri parerea daca oplacemsau nu dar daca o placemsa nu mai spunem=> ca trebuie saspunem prost despre ea... E ciudat sa cerioparere doar daca e cum vrei...
N-as putea spune ca am o parere buna cum nici una rea. Are aspecte pozitive cat si negative. Probabil cei care o ataca sunt invidiosi sau sunt oameni care au alte preocupari si asculta alt gen de muzica. Eu nu sunt fan inrait dar nu consider ca trebuie atacata asa. Ura asta fata de ea e de fapt frustrare prin faptul ca unii au ca favoriti astfel de tineri dar nu stiu cine a fost un Dan Spataru sau un Gheorghe Dinica. Aici e problema, in faptul ca tinerii nu prea au suficienta cultura si e frustrant pentru adulti faptul ca ei se impotmolesc in copilarii.
Buna.NU am nici pe departe o parere buna.Este o fitoasa, are atatea aere de vedeta, ca te aduce pe culmile disperarii.
Cum o poate cineva numi pe Miley "cea mai buna cantareata"? Sau cea "mai mare vedeta"? Oare acesti copii care o ridica in slavi, au uitat de adevarata muzica, de cantaretii -legenda(ca sa ii numesc asa), de cei care au pus bazele muzicii, si care sunt ascultati de foarte multe generatii? Cum o poate cineva considera pe Miley, care a avut cateva melodii, mai presusu de gigantii muzicii? Asta ma ingrozeste.
In plus, melodiile ei sunt plictisitoare, si nu ma atrag cu nimic.Serialul Hannah Montana este aiurea, si ma face sa schimb postul cand il vad. Prea multe maimutareli, strambaturi...care sincer nu isi au rostul.Era mai demult o intrebare pe TPU : "La moartea cui o sa se faca atata tam-tam ca a moartea lui Michael Jackson?" si cateva raspunsuri "la miley cyrus desigur". Am ramas masca.Cat va mai rezista Miley cu porcariile alea pe piata muzicala(probabil 1 an, 2, daca o sa o mai bage cineva in seama). Pana va ajunge Miley "marea vedeta" care pretinde ca este, mai e o cale lunga de strabatut, cale pe care sincer nu cred ca o va parcurge niciodata.
E falsa si banala.Acum, imi cer scuze pentru fanii ei, dar asta e parerea mea sincera.
Toate cele bune :*
@mumoasa, ce tigari varamea m-a tampit cand vine la min si se holbeaza la desene. si i-a luat maicasa chitara de aia cu microfon.si puii mei) imi canta mie in cap
Mare tampenie si cu Miley asta
E ceea mai tare fata e o super fata e desteapta e frumoasa.si tu ne ai intrebat ce parere avem si vad ca tu nu ne lasi vrei numai cum vrei tu asta nu-i intrebare sa raspundem cum vrei tu? nu-i corect si da e ceea mai tare fata miley cyrus canta la orce voce chitara pian ec ec e o fata super talentata sus cu ea
Miley Cyrus e o fata foarte naspa, toti zic ca e o super celebritate dar nu este decat o adolescenta rasfatata cu fite de diva.Miley Cyrus sus, Miley Cyrus jos, ce sa zic, foarte aiurea.