@razadeluna Unirea joaca prost? bine, ce-i drept a avut mare noroc. multe goluri au fost de fapt autogoluri, dar asta nu inseamna ca au jucat prost. Unirea trebuie felicitata pentru performanta istorica de a face 8 pct in grupe, dar mai ales daca se califica in optimi. Ar fi ceva extraordinar.
Deci ma rog ca Unirea sa faca macar un egal la Stuttgart, a jucat bine, a avut si putin noroc, dar "autogolurile" nu au fost simple, cum a dat Banel cu Real, acei jucatori care au inscris in poarta lor au fost pusi sub presiune... Deci cred ca si Unirea a muncit cat de cat pentru fiecare gol primit de la adversari
Imi doresc sa mearga mai departe Unirea.
Dinamo a avut noroc...ca nu e echipa de europa league... unirea chiar joak bine si cine stie s'ar putea sa ajunga departe
Salut paul unirea intr-adevar e zurpriza anului dar sincer parerea mea e ca dinamo nu o sa bata la PAO si ca trebuie sa bata la 2 goluri slabe sanse. unirea o sa ramana in europa league ca in germania ia bataie sigur.cat despre celelalte echipe nu mai trebuie comentarii. varza. realitatea e ca suntem prea jos.