| ioana181 a întrebat:

Ce parere aveti de relatiile de prietenie legate pe net? Genul de prietenie unde nu vei putea sa te inalnesti vreodata cu acea persoana, doar sa vorbiti pe net si sa va vedeti cu web-ul. Am cunoscut un baiat pe omegle.com care e din Pakistan (nicio sansa sa ne vedem in realitate) si eram sceptica in ceea ce priveste acest tip de prietenii, dar acest baiat este super de treaba.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt foarte in regula, dupa parerea mea. Dar stii vorba: "munte cu munte se intalneste, d-apoi om cu om", asa ca poate o sa va intalniti vreodata. In era internetului sunt frecvente astfel de prietenii, nu este nimic ciudat. Numai bine!

| CyClopedy a răspuns:

Mise pare disperat sa cauti pe internet un prieten mai bine o fac fata in fata, si inplus nu cred in relatile laistanta

| patty32 a răspuns:

Pff, nu stiu mai, eu nu sunt tocmai in contra, dar nici prostraight face
Prietenie...thinking
Nu, poate doar asa, o cunostinta, dar prietenie mi se pare cam mult spus pentru o relatie pe net straight face
In general imi place sa vb cu oamenii face-to-face, exista si exceptii de la regula uneori laughing

| ForbiddenLove a răspuns:

Nu imi place asa ceva. Mi se pare aiurea intr-un fel sa ai prieteni pe internet...pentru ca multi pot minti si nu ai de unde sa stii intr-adevar daca persoana aceea te minte sau nu

| Razvan a răspuns:

Atat timp cat totul se rezuma la prietenie este in regula.Ar fi bine sa nu faci schimb cu el de numar de telefon si adresa pentru ca totusi e un strain indiferent de cat de simpatic ar pareawinking