| Elena9328 a întrebat:

Ce părere aveți de relațiile la distanță?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mi se par ok doar daca e o distanta temporala, de un an-maxim 2 si cei 2 au si o varsta matura cat sa stie ce e aia loialitate, respect, comunicare. In rest, pierdere de timp.

| RAY a răspuns:

Depinde de respectivi parteneri Elena, sunt cazuri in care cei doi sunt sinceri, seriosi si e ok, sunt cazuri unde nu sunt, ca si in realitate, eu unu am avut destule si am ajuns la concluzia ca e pierdere de timp atat

| GoldenZenith a răspuns:

Nu țin niciodată.

| flixbuster a răspuns:

E o vorba din batrani: ochii care nu se vad se uita.
E drept ca asta era valabila in vremuri in care nu existau convorbiri video pe Whatsapp/Skype/etc.

| JackR a răspuns:

Vorba bancului ala vechi, "daca distanta este mai mica decat lungimea penisului" este OK.

| CleanHeart a răspuns:

O parere nu tocmai buna, nu as accepta o relatie de genul, nu tin.

| drutzix a răspuns:

Nu merg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu as putea avea o astfel de relatie.Dar asta tine strict de personalitatea mea, nu inseamna ca nu exista oameni care sa poata sa aiba o relatie la distanta foarte frumoasa si stabila, cu conditia ca cele 2 persoane sa fie suficient de mature.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti impreuna cu persoana respectiva de ceva vreme si va cunoasteti, se pot face sacrificii pentru perioade scurte, maxim 3-4 luni. Daca nu va cunoasteti suficient de bine, perioada sa fie foarte scurta, sub o luna. E de preferat totusi sa nu alegi o relatie la distanta. Acum depinde de fiecare, unii pot, altii nu.

Întrebări similare