Relaxeazate sa nu iti fie teama de nimic sfarsitul lumii nu il poate prezice un nebun care a anuntat ca va veni si in 2000 stai calma sfarsitul lami va veni cand va crede Dumnezeu ca este de cuviinta! deci nu te panica eu trec cu vederea este o zi obisnuita ca toate celelalte
Undeva in lume o sa fie ceva neobisnuit, in fiecare zi se intampla, dar nu cred ca o sa fie ceva care sa afecteze intreaga lume, cu atat mai putin sa fie sfarsitul lumii. Numai bine!
Da,se va intampla, voi iesi afara tuns...
Nu-ti mai pierde vreamea cu prostii de-astea
Neobișnuit ca și?
Vor veni OZN-uri pe Pământ?
O să mă transform în sirenă?
O să cad în cap?
O să-mi rup mâna?
Televizorul dăunează grav creierului tău și al celor din jur.
Eu nu cred ca se va intampla nimic.Asa ziceau si acum cativa ani, ca va veni Sfarsitul lmii
Http://apocaliptic-2012.blogspot.com/......11-nu.html
Daca vrei sa stii mai mult nu este sfarsitul lumii, este a doua venire a lui Dumnezeu pe pamant si nu prea cred asa ceva...Pot sa spun ca avem 1% sanse sa se intample dar nu stii niciodata...
Stai linstit asa au zis si in 2008 cu gaura neagra si nimic in 2012 cu apocalipsa si nimic(a fost suspendata) Trece cu vederea
Este o prostie la fel ca si 21 decembrie 2012
nu crede in aceste banalitati.
Astea sunt niste tampenii inventate de niste oameni fara activitate.Azi...(20 mai) extraterestrii trebuiau sa ajunga la 16:00 ora Romaniei. Intrebarea estee ce nu au venit?, gandeste-te si tu la raspuns.
AualeeeoDa' a cata oara e? S-au mai prezis "sfarsituri de lume".Si uite ca traim. Apropoe cate ori am murit pana acum...Parerea mea e ca n-o sa fie prezis...vine prin surprindereAsa ca du-te si baricadeaza-teVa fi o zi normala
Parerea meaAm de astepat
Da multa lume va merge la biserica iar apoi se va lasa cu beutura doar e plina tara de elene si constsntini, nu?
Maria_8259 întreabă:
Krs123153 întreabă: