Nu cumva e-o replica din documentarul ''The secret''? E vorba de auto-sugestie. Personal, nu-s de acord, se exagereaza cu treaba asta, precum si filmul in sine mi s-a parut extrem de slab.
Eu cred ca asa este...la mine merge de fiecare data...inceraca si ai sa vezi, iar daca ai cartea "The Secret" citeste-o, pe mine ma ajutat
Bye:*
Important este ca tu sa crezi in tine, ca poti...totul va veni de la sine pe urma. Daca vrei, poti.
Afirmatia are o doza de adevar, fiindca individul care isi doreste ceva intreaba in stanga si in dreapta, se informeaza deci si ajunge in punctul unde poate fi ajutat, Nu trebuie absolutizat totusi.Mai este nevoie si de calitati specifice pentru a-ti implini visul.
Da pare a fi o replica din "the secret" iar daca flav nu e de acord eu chiar sunt...atunci cand iti doresti ceva si simti asta...nu stiu cum, oricat de imposibil pare se intampla... poate dura si ani dar se intampla! am trait-o pe propia piele!
Eu vreau sa cred ca asa e!
insa trebuie sa ti doresti cu toata fiinta ta, sa depui multa energie acolo, insa cati reusesc asta?! e nevoie de autocunoastere si incredere in fortele proprii.
E citat din Paulo Coelho-Alchimistul...sigur! Si e atat de redundanta - sub mai multe forme- in scrierile lui, incat farmecul initial al ideii mi se pare ca s-a pierdut prin repetitie...Credinta ca vointa umana este puternica si antreneaza forte magice din univers nu este noua!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: