anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre afirmatia asta: "Cand vrei ceva, tot Universul conspira pentru ca tu sa optii ceea ce doresti"?

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Nu cumva e-o replica din documentarul ''The secret''? E vorba de auto-sugestie. Personal, nu-s de acord, se exagereaza cu treaba asta, precum si filmul in sine mi s-a parut extrem de slab.

| kayan a răspuns:

Parerea mea e ca se scrie "obtii"...

| SweetCandy a răspuns:

Asta e parerea noastra, insa nu e tot timpul asabig grin

| kathessa a răspuns:

E foarte adevarat. Incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am auzit-o fix pe dos "Cand vrei ceva, tot universul conspira sa Nu obtii ceea ce doresti" laughing

E simplu, cand esti fericit, vezi totul in roz, ai impresia ca toti se bucura in rand cu tine. E doar o iluzie, realitatea e alta...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu e mereu asa.winkingDepindewinking

| adi a răspuns:

Cam asa ewinking (apare un val de evenimente care fac sa se intample ce iti doresti tu).

| soricica a răspuns:

Eu cred ca asa este...la mine merge de fiecare datawinking...inceraca si ai sa vezi, iar daca ai cartea "The Secret" citeste-o, pe mine ma ajutatwinking
Bye:*

| LuS[z] a răspuns:

Energie.

| inna a răspuns:

Important este ca tu sa crezi in tine, ca poti...totul va veni de la sine pe urma. Daca vrei, potiwinking.

mira
| mira a răspuns:

Afirmatia are o doza de adevar, fiindca individul care isi doreste ceva intreaba in stanga si in dreapta, se informeaza deci si ajunge in punctul unde poate fi ajutat, Nu trebuie absolutizat totusi.Mai este nevoie si de calitati specifice pentru a-ti implini visul.

| larisa_8487 a răspuns:

Da pare a fi o replica din "the secret" iar daca flav nu e de acord eu chiar sunt...atunci cand iti doresti ceva si simti asta...nu stiu cum, oricat de imposibil pare se intampla... poate dura si ani dar se intampla!happy am trait-o pe propia piele!

| hashe86 a răspuns:

Eu vreau sa cred ca asa e!
insa trebuie sa ti doresti cu toata fiinta ta, sa depui multa energie acolo, insa cati reusesc asta?! e nevoie de autocunoastere si incredere in fortele proprii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii la mine a conspirat intreg universul, da tot nu s-a mai implinit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E citat din Paulo Coelho-Alchimistul...sigur! Si e atat de redundanta - sub mai multe forme- in scrierile lui, incat farmecul initial al ideii mi se pare ca s-a pierdut prin repetitie...Credinta ca vointa umana este puternica si antreneaza forte magice din univers nu este noua!

| frida0purple a răspuns:

Mi-se pare o porcarie. Nu-i adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alchimistul de Paulo Coelho...se scrie "obtii", in unele momente esti sigur ca e adevarat. "Nimic nu e intamplator"...cred ca este adevarata afirmatia asta...cred in ea si imi e bine.

| mally_5727 a răspuns:

P. Coelho - Alchimistul. Asa e. :-)