Va fi maine, ora exacta 11:11, data 11.11. 2011, daca nu ti se pare ca se intampla nimic ma anunti si-ti dau eu variante apocaliptice!
Eeeeee era sa uit de data de maine si de speculatile "matematicienilor"! Da! Maine la scoala de la ora 11 am geografie Nu mai apuc sa fiu examinat la istorie ...nici nu o sa reusesc sa-mi termin liceul...!
Hai dispareti ma cu aiurerile astea despre sfarsitul lumii!
Eu cred ca e adevarata! sa innebunesc, deoarece maine am banchet si la ora 11.11 frateeeee sunt beat mort.
Orcum ma doare, la ora aia sunt beat am sa plutesc pe un nor de fum.
Plauzibila teoria?
Apocalipsa ))) iauzi mane apocalipsa vine cand o sa vada mama carnetu de note nu maine ca nu i arat maine asa ca sh iauzi apocalipsa LoL
Nu este vb de apocalipsa este vb ca maine la aceasta ora se vor intampla niste schimbari in viata ta pozitive si vaza zu sfarsitul numii sa nu crezi pentru ca nici ingerii din cer nu stiu cand se va intampla acest lucru asa ca stai linistit
Penibil,sunt doar niste prostii, daca era sa fie 11 numar malefic lumea se sfarsea din 11.11. 1111 pai nu?
E un fel de antrenament
Ca sa fii in forma permanent
Daca bate repede, daca bate lent
Ca sa ma faci pe mine atent...
\m/
E o chestie banala Dumnezeu si lumine o sai omoare doar pe cei carea au facut multe rele pe lume si nu pe cei buni n-ar avea rost sa ne ia p enoi cei buni Sfarsitul lumi este o chestie banala a fost inventata de frica doar si sa atraga multa lume spre traditia din astea superstitioase
Tu chiar crezi ca e vorba de apocalipsa? si acum nu e vorba numai de ce crezi tu dupa cate prostii si cate daye false au fost date despre apocalipsa nimeni nu va mai crede o data anume.singurul care stie cand va veni momentul este dumnezeu cu toate ca inainte de asta trebui sa apara iisus pe pamant, o cruce pe cer etc.nu vine stai linistita si nu mai crede prostiile oamenilor tampiti nu mai stiu cu ce sa sperie lumea.
Pfff... a fost apocalipsa si nu am stiut de ea. Eh lasa data viitoare ... Nu mai credeti in bazaconiile ce se arunca pe la tv, totul o fac pentru bani!