In niciun caz nu poti sa spui ca baietii care poarta ochelari sun tocilari. Pari tocilar, daca porti ochelari de tocilari Intradevar, ochelarii sunt pentru vedere, dar cand alegi ochelari, sa ai grija si de forma lor, pentru ca fac parte si de tinuta unui om. Mie imi plac foarte mult fetele care poarta ochelari, mi se par mai sexy, in niciun caz tocilare.La barbati, depinde de forma ochelarilor, daca vrei sa pari mai serios, mai tinerel, cazual sau sport iti alegi forma potrivita.
Tocilari nu...sunt normali ca si cei fara ochelari... unora le sata bine...altora mai puti bine.
Dece sa fie tocilari? Doar pentru ca poarta ochelari? Ce crezi ca isi imagienaza lumea? ca s-au stricat ochii de la atata studiat si carti citite? Au ochelari pentru ca au probleme de vedere si gata. Caracterul unui om (tocilar sau netocilar) nu ar trebui sa fie apreciat dupa un defect fizic precum vedere slaba.
Treaba asta se intampla prin clasele 5-8. Nu cred ca se mai pune problema asa la persoane cat de cat mature
Nu mi se par tocilari atata timp cat socializeaza, au simtul umorului, sunt de treaba.Ba chiar, dau impresia unui IQ foarte ridicat. Si eu port ochelari dar nu in permanenta si prietenii nu ma considera o tocilara.
Nu mi se par tocilari deoarece ei nu au vrut sa poarte ochelari. Dar sa-ti mai zic ceva.Cand porti ochelari si te tachineaza prietenii iti dai seama de ce prieteni ai.Si oamenii cu ochelari sunt la fel ca noi.
Nu pun etichete de genul asta... ochelari porti pentru ca ai nevoie de ei, tocilar esti pentru ca nu invetilogic ci doar papagaliceste, iar eu sunt blonda pentru ca am o slabiciune pentru culoarea asta care imi sfideaza intelingenta... nu au nici o legatura unele cu altele.
Cei care poarta ochelari de soare, nu...:
Intr-adevar asa este o conceptie gresita ca cine poarta ochelari ar fi tocilar, eu am purtat ocelari mult timp si nu mi-a placut deloc scoala, ba chiar eram printr-e ultimii din clasa, cu toate astea eram poreclit "tocilaru"...
Deci una este prima impresie si alta este realitatea.
Si cum prma impresie conteaza(din pacate) cel mai mult, da baietii cu ochelari sunt considerati in general tocilari.
In niciun caz... ce mai zici de cei ce se rup in figuri cu ochelarii de soare... aia sunt tocilari?
Draga robert, toti cei care ti-au raspuns au zis bine, ce as putea sa mai completez, daca ai TRAI fara ochelari o saptamana si ai face doar gafe, nu-i asa ca ai scadea singur in ochii tai dar si in ai celorlalti deci ai avea doar de pierdut
o solutie ar fi sa economisesti bani, sa lucrezi in vacanta de vara, etc si sa-ti cumperi lentile de contact (cu recomandarea doctorului bineinteles) daca chiar te deranjeaza gura lumii netocilara :-)
Nu neaparat, ...depinde si d comportamentul lui,. d haine, d cuvintele lui, d tot,. unii chiar sunt,.u n-arati a tocilar,. si vb serios,.:p
Nu, dar unii sunt chiar foarte sexy. si eu port ochelari da nu din cauza cititului ci al calculatorului
O parere cat se poate de normala.nicidecum ca ar fi tocilar. oricum acum nu cred ca se mai foloseste termenul de 'tocilar'asta era prin liceusi eu purtam ochelari cand eram la liceu, purtau mai multi din clasa, iar unii dintre colegi ne considerau''tocilari''dar eu niciodata nu m-am considerat a fi tocilara, pentru ca nu 'toceam'
N are nicio legatura, draga! e un defect de la natura. poti purta lentile, daca esti complexat, dar exista atatia ochelari sexy incat nu inteleg de ce te ai stresa cu asta. zau? altii au cancer, n-au picioare si tu vii cu frivolitatea asta? n ai minte. bucura te de ce ai! eu is o ochelarista mandra de ce am. nu vreau sa te jignesc, doar sa te trezesc la realitate.
Un om care poarta ochelari nu-i poarta pentru ca e tocilar gandirea asta e de copil mic e o prostie omul poarta ochelari de nevoie nare nici o legatura cartea cu sanatatea
NU! BARBATI CU SI FARA OCHIELARI SUNT LA FEL TOT ASA SUNT ORICUM INTERIORUL CONTEAZA NU EXTERIORUL.
In niciun cazparerile rautacioase vor fi in permanenta, dar nu trebui sa aplecam urechea la ele!
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: