| 1231238829 a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii cheliosi?
Eu am 18 ani si sufar de pelada, o boala mai ciudata, cauzata probabil de stres, care lasa niste goluri de in par. Ca sa nu arat ciudat, ma rad pe scalp saptamanal, insa nu imi place imaginea de chelios, si incerc sa ma apar de privirile insistente ale celorlalti cu o sapca sau fes. Colegii si familia s-au obsinuit, insa nu suport ca ceilalti sa se uite la mine urat (inainte sa am aceasta boala eram normal, si acum... ).
Acum mi-e frica si de contactul cu alte persoane, nu pot sa ma duc la un majorat, party ca sa nu ma simt prost (incep sa ma stresez daca cineva se uita la mine mai insitent din cauza acestei probleme). De prietena nici nu se discuta pentru ca majoritatea fetelor din ziua de azi sunt cam mofturoase...
Voi ce ati face? Cum v-ati purta cu o asemenea persoana?

Răspuns Câştigător
| DildăuPaispe a răspuns:

Stii? Si Mihai Bendeac e chel, dar are multi fani! Nu conteaza daca ai sau nu par pe cap.
Daca o femeie nu te place pentru ca esti chel... nu o lua in seama! O fata te poate place daca nu ai par, pentru ca ceea ce conteaza este sufletul tau.

4 răspunsuri:
| danaalexa a răspuns:

Cati nu se fac chei pentru ca asa le place?
cunosc o groaza de fete la care le plac cheiiwinking intr-adevar i mai fain un baia cu par pe cap nu pot sa neg.
Fi sigur ca nimeni nu se uita stramb la tine.doar ca tu esti complexat si ti se pare.Iti trebuie incredere in tine.Nu conteaza ce freza ai, ce haine porti, atata timp cat emani incredere in tine lumea te va place (si feteletongue)Frate, astea nu-s griji.destui chei pe lumea asta si nimeni nu rade de ei. Daca chiar nu-ti place, cum ai zis. poarta caciuli ceva.big grinla majorate daca areti super in rest...ce mai conteaza chelialaughing? Te inteleg, toata lumea isi face probleme in leg cu cum arata.da cei din juru tau nu observa, tu observi pentru ca esti in cauza!

sper ca te-am ajutat!:*

| fuckThisLife a răspuns:

Ofof ce greu mi se pare,si totusi,eu sunt fatabig grin...pot sa spun ca si tata, nu e foarte in arsta si are problema asta de cand era foarte tanar, dar pot sa iti dau reo 2 remedii dar nu stiu daca iti sunt de folos.pot sa spun ca uleiul de ricin face sa-ti creasca parul foarte repede si am auzit ca este folosit si pentru caderea parului.sau,cum face tata, sa freci usturoi pe chelie si ti se mai regenereaza dar mi se pare cam greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce esti complexat. Sunt o gramada de fete care prefera genul asta de barbati in locul celor cu "pleata" laughing. Cine se uita insistent la tine? Ori ti se pare ori era vorba de o fata care astepta sa o abordezi.

| Flory_2183 a răspuns:

In primul rand nu te mai gandi la ce cred ceilalti stiu ca e greu dar incearaca.Nu cred ca iti sta chiar asa rau cum crezi tu ai incredere in tine si in calitatile tale in ceea ce esti nu o freza conteaza(nu pentru mine)ci ceea ce esti tu, si oricum multor fete la place un baiat ras in cap...eu sincer as incerca sa arat ca ma simt bine in pielea mea si nu ma intereseaza parerea celor din jurhappy