| Axel22 a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care fumeaza? Eu am fost ieri la strand in Oradea si m-am intalnit cu unu de 14 ani si am inceput sa vorbim ca ne-am imprietenit cat de cat straight face... Iar in bazin se trezeste sa ma intrebe daca fumez, eu zic ca nu (la inceput credeam ca-i o gluma) cand am ajuns la terasa isi scoate un pachet de tigari si incepe sa fumeze, cand l-am vazut nici nu am mai vrut sa vb cu el, iar apoi a mai fumat 4-5 tigari, cu minute ca interval de timp. Si odata a scos pachetu de tigari si l-a vazut taicameu, ala de 14 a zis ca mere pana la terse, cand a plecat ma cheama taicameu si imi zice ca daca ma prinde cu tigara in gura imi sparge mufa laughing

Deci ce parere aveti de astia de 14 care fumeaza? Mai ales fetele, vreau sa stiu cum ii vedeti. P.S eu am 12 si nu fumez, nici macar nu voiam vreodata sa ma apuc.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Inculti fara minte dar sa nu te apuci de sex inainte de 18 ani ca ai sa ajungi rusinea lumii asa cum multi/e au facut.

| Abbey7 a răspuns (pentru mgtow):

Ce treaba are incultura cu fumatul, sexul? Taxu a zis ca-i "sparge mufa", asta da exprimare si gandire "culta".

26 răspunsuri:
| Zippy a răspuns:

Ar trebui sa ai o parere proprie despre persoanele care fumeaza, nu sa ai aceeasi parere ca a celor din jurul tau sau a celor de pe tpu.Informeaza-te despre fumat si apoi poti decide ce parere ai despre fumatori..cred.

| Axel22 explică (pentru Zippy):

Eu nu am o parere deloc buna despre fumat, dar vreau sa stiu ce parere au si ceilalti.

| BiuL a răspuns:

Mi se pare aiurea. Multi o fac pentru ca ei considera ca asa sunt mai maturi, mai adulti dar o prostie ca nu aduce nimic bun, in primul rand iti spargi banii aiurea si iti distrugi sanatatea si in timp ti se ingalbenesc dintii, unghiile si ti se strica tenul.

| PVAAVU a răspuns:

Fumatorii sunt niste oameni fara minte. Daca fumezi,iti imbatraneste pielea (vei arata ca un mosneag),mori lent si dureros, respiri greu, lumea nu te suporta fiindca le faci rau, cand o sa ai copii acestia se vor naste muti, pate si bolnavi.Lumea fumeaza deoarece cred ca ajung la maturitate, dar nu-i deloc asa, ci chiar ajung sa faca o mare prostie.

| Armenianeek a răspuns (pentru PVAAVU):

Hei,te-a intrebat despre copiii care fumeaza la 14 ani, nu de adultii care fumeaza! si cine esti tu sa critici oamenii vaccinati care au trecut de majorat si fumeaza?! Copii din ziua de azi fumeaza ca sa se dea mari. Si da, acestia merita criticati! Corpul copiilor este fragil si nu rezista tutunului.Corpul adultiilor este dezvoltat si rezista fara nicio problema! Asa ca, te rog, nu insulta pe cine nu trebuie happy

| Axel22 explică (pentru Armenianeek):

Leti77 aici trebuie sa te contra zic partial, corpul adultilor e doar putin mai rezistent, asa ca si pe ei ii afecteaza foarte mult, insa la cei de 14 ani e sinucidere curata.

| PVAAVU a răspuns (pentru Armenianeek):

Stiu ca vorbea de cei de 14 ani.Iar cand am zis ca fumatorii sunt prosti, atunci mi-am zis parerea.Si crede-ma poti sa fii adult si tot nu e bine sa fumezi.Siii,imi pare rau ca am insultat adultii, vorbeam de copiii de 14 ani."Corpul adultilor e mai rezistent decat cel al copiilor"; coptchilo, nu cred ca ai fost atenta la orele de biologie.

| Armenianeek a răspuns (pentru PVAAVU):

Draga mea, cine esti tu sa imi zici ca sunt un copil?! Daca chiar te intereseaza am trecut DE MULT de majorat. si de ce crezi tu ca fumatorii sunt prosti? Unii oameni au un suflet ATAT de mare si sunt buni, cu bun simt, generosi si sunt fumatori! De parca tu esti sfanta! Si nu ar trebui sa iti para rau ca ai insultat adultii! ar trebui sa iti para rau ca ai insultat parintii mei si poate si pe unii oameni pe care ii deranjeaza ca sunt facuti prosti. Deci nu iti da cu parerea despre varsta unui om daca nu il cunostiwinking

AAA scuze, nu am vrut :-!; si sunt baiat!

Baaaaaaaaaaaaaa,n-auzi ca vorbeam de cei de 14 ani?!

| Athée a răspuns:

Fiecare decide asupra sanatatii sale. Intr-adevarla o varsta mica u e bine sa fumezi, dar cine suntem noi, sa ii interzicem asta.

| Axel22 explică:

Multumesc pentru raspunsurile vostre happy

Acum vreau pareri de la fete. Ati forma vreodata un cuplu cu un fumator? Fie el de treaba sau nu.

| iulia972 a răspuns (pentru Axel22):

Depinde.oricum as incerca o modalitate sa se lase de fumat..ar fi cam greu, dar cred ca nu as avea nimic de pierdut

| Axel22 explică:

Avand in vedere ca toate intrebarile voastre m-au ajutat nu stiu cui sa-i dau fundahappy

La inceput voiam sa eu dau celui cu cele mai putine raspunsuri castigatoare dar avand in vedere ca sunt mai multi fara raspunsuri castigatoare funda eu voi da lui Spetsnaz deoarece are cele mai multe fundite big grin Mai precis 2104 raspunsuri castigatoare.

| Alisse a răspuns:

Nu am nimic cu ei, viata lor dar e cam deranjant sa treci pe strada si tot fumul pe tine. E o mare prostie, eu nu sunt fumatoare am incercat dar nu ma atras cu vraja ei mare pe care o are asupra lumiilaughing

| cosmin655 a răspuns:

Depinde cine e cel care fumeaza.Nu poti sa-ti dai cu parerea despre cineva cat timp nu-l cunosti, doar pentru faptul ca fumeaza.Eu am devenit fumator pentru ca asa am vrut eu(nu mi-a zis nimeni sa incerc, desi am avut foarte multi prieteni fumatori, ma sfatuiau sa nu incerc).M-am apucat dupa primele 2 tigari(pur si simplu mi-a placut si n-am vrut sa ma opresc,desi stiu ca nu e cine stie ce si-ti fac mult rau). Oricum aproape toti care fumeaza sunt prosti pentru ca se apuca ca sa fie ''smecheri'',''cool'' sau sa faca parte dintr-o gasca,sau cred ca par mai maturi cu tigara in gura, dar nu e deloc asa, iar eu sunt si mai prost ca m-am apucat singur, desi stiam toate astea si inca fumez...dar asta elaughing.Nu fa prostia sa te apuci, poate ca acum nu ai niciun fel de anturaj de fumatori dar cand o sa cresti(mai ales la liceu care e teritoriu pentru fumat)s-ar putea sa vrei sa devii fumator(sa nu cedezi tentatiei).

| Axel22 explică (pentru cosmin655):

Sper sa nu evin ''sclavul'' tutunului deoarece anul acesta scolar toata clasele care intra acum in 17 ea sunt mutate la liceu big grin

| cosmin655 a răspuns (pentru Axel22):

Cu gandirea ta nici n-o sa incerci, dar sa nu te iei dupa altiibig grin.In legatura cu cei de 14 ani, e sanatatea lor pot face ce vor.Dar o sa regrete mai tarziu, cand devin adulti aproape toti fumatori regreta ca au fumat si incearca sa se lase(majoritatea nereusind niciodata).Am cunoscut si eu ratati si ratate care credeau ca sunt smecheri daca beau si fumeaza la 14 ani, ceea ce ii facea si mai fraieri decat erau(am cunoscut pana si drogati, norocul meu ca nu ma iau niciodata dupa nimeni)laughing, dar am prieteni si baieti si fete de treaba care fumeaza sau au fumat(2 fete erau chiar cuminti, invatau bine, nu chiuleau si nu aveau probleme la scoala)...deci nu toti sunt niste ratati dar ai grijabig grin.

| Axel22 explică (pentru cosmin655):

Da nu consider ca sunt neaparat ratati, dar sunt putini cei care si gandesc. Sper sa nu ma intalnesc si la liceu cu fumatori.

| Axel22 explică (pentru Axel22):

A 7 ea *

| cosmin655 a răspuns:

E imposibil sa nu existe in liceu fumatori, poti sa stai cu ei daca nu fumezi si nu ramai in fumul lor(fumatul pasiv e mai periculos decat cel activ).Nu te lua dupa propozitia''Incearca o data sa vezi cum e''sau ''Nu moare nimeni dintr-un fum''pentru ca un fum e suficient sa te apuci.Nu sunt toti ratati, sunt multi oameni de treaba care fumeaza.Bafta!

| mimilolaarae a răspuns:

Incerc sa evit cat mai mult posibil oamenii care fumeaza.la 14 ani copiii fumeaza...asta e generatia noastra, nu ai ce sa faci. In schimb, fiecare face ce vrea.eu am 13 ani si nici prin cap nu-mi trece sa fumez.

| MyNameIsAna a răspuns:

Nu te uita la ei poate au probleme

| PamNorthman a răspuns:

Păi e viaţa lor, deci au dreptul să facă orice cu ea. Am o groază de prieteni fumători, şi îi plac aşa cum sunt. Deci, eu nu am nicio problemă cu ei, atata timp cât timp nu întrec limita bunului simţ.

| Koldeanu_Roxy_1996 a răspuns:

Si eu fumez de aproape un an si jumatate si am tot 14 ani. Daca parintii ma lasa nu vad de ce te-ai baga tu in viata altora. E treaba noastra de ce fumam sau altii care beau ok. Daca eu fumez asta nu inseamna ca tu trebuie sa te apuci si tu. Sper ca ai inteles