Pai imi place de ea :X:X:X o ador mai ale melodia 10 minutes este asa de faina dar stiati ca noi am ajuns in topurile americane cu melodia 10 minutes X:X:X
Ei, celebra?! Este o mica steluta stralucitoare pe cerul muzicii, oare la anul vom mai auzi de ea?
Adevarul este ca arata bine si are o voce frumoasa, dar nu ar fi ajuns aici fara ajutorul celor de la play&win
E din Traianu, jud ialomita )...de la coada vacii :d...noroc ca turcii nu au femei si mai vin si mai fac celebre cateva romance
Hmm...imi plac melodiile ei.
are voce, nu pot sa zic ca nu.
dar! aici exista un dar :
ar trebui sa puna cu burta pe carte si sa invete engleza calumea daca nu vrea sa o ia in jos in ochii fanilor infocati >_<
http://www.youtube.com/watch?v=RriwwGHCNYg&feature=related
Ma intreb cum isi invata melodiile... ma intreb daca cei care i compun melodiile i le scriu direct cum se citeste :))
Imi palce cum canta(are o voce super)da' mi se pare ca e cam fake...nu stiu... tu ce crezi?
Mie imi place cum canta dar nu e asa de celebra cum spune toata lumea si in rest e OK dar daca nu ar avea cine sa-i compuna melodiile nu cred ca ar mai aparea pe piata
Mie mi-se pare ca are o voce frumoasa, arata bine... intr-adevar nu stie bine engleza dar asta nu e un motiv pentru a o judeca dur...
Miky întreabă: