Pai de obicei copii nascuti in zodia taurului sunt mai indrazneti, mai glumeti...chiar mai rebeli.Acestii copii sunt siguri pe ei, au multa voita mai mereu radiaza de fericire, sunt plini de energie. Dar tauri sunt sensibili.chiar daca nu arata, orice lucru ii spui el /ea pune la inima, este o persoanacorecta, o gazda perfecta, le place sa se simta in siguranta, mai pe scurt taurul este super din toate punctele de vedere pentru ca stie ce vrea, este petrecaret, ambitios si mereu pe faza!
Da. as vrea ca copiii mei sa fie zodia taur deoarece eu aceasta zodie si invat foarte bine
Buna! Eu sunt taur. Iti spun cateva lucruri importante des intalnite la tauri :
- sunt mamosi
- se ataseaza repede de unele persoane sau lucruri
- tin foarte mult la lucruri
- saruta foarte bine
Cam atat, vreau sa vad si ce vor spune ceilalti despre zodia mea
Parintii unui copil Taur trebuie sa fie foarte atenti la nevoia permanenta a acestuia de a fi mangaiat, alinat, sa ii fie alaturi.
Cand va veni timpul sa invete, copilul Taur nu va fi foarte dornic sa acumuleze cunostinte noi. Va invata pe cont propriu si nu va ceda cu nici un chip presiunilor.
Copii taur au in general o atitudine pozitiva. Fratii mei amandoi sunt tauri, sunt micuti, unul dintre ei avand 3 anisori iar celalalt 9 luni. Pana acum parintii mei nu au avut probleme cu fratii mei. Atata tot, fratele meu mai mare, de 3 ani, incepe sa fie mai rau, sa nu mai fie atat de mamos pentru ca stim cu totii... e varsta critica[ 2 - 5 ani ].
Buna.
Eu chiar sunt taur si ma mandresc ca am aceasta zodie.
Dar tu ce zodie esti si ce zodie ai vrea sa fi?
Fundita?
Si eu am 12 anii si sunt tot taur, daca ar trebui sa aleg tot taur as fii ales pentru ca sunt capoasa si ma ajutha chestiia asta
Uite pura coindicenta. Mama mea este taur si o cheama tot Loredana ca si pe tine banuiesc. Nu prea mi-ar placea...Nu cunosc multe persoane Taur, dar mama mea pot sa spun ca ma cert mai mereu cu ea, mereu tipa la mine, este inflexibila etc