Aici nu prea ai de unde sa stii. Sunt oameni care chiar iti pot trimite lucrul dorit si sunt care dau tepe. Am auzit pe okazii ca o persoana a comandat 2 telefoane cu 15 mil si a primit un ou si un cartof putred. Eu personal mi-am cumparat de pe Okazii un joc pentru Xbox360 si l-am primit exact asa cum l-am vrut. Ai grija, uitate si ratele pe care le are sau daca spune cineva ca e de incredere poti sa cumperi. Funda? Te rog mult de tot.
Poti sa cumperi dar sa ai grija de la cine cumperi.Comanda de la persoanele care au cat mai multe calificative pozitive (ele reprezinta pareri pozitive sau negative a altor persoane care au cumparat de la ei).
Bună.
Am o părere destul de bună.
Tatăl meu a mai cumpărat câte ceva pentru PC de pe acest site şi văd că a fost întotdeauna mulţumit.
Trebuie să ai grijă în cine ai încredere deoarece uneori se poate întâmpla să nu te confrunţi cu oameni serioşi şi să-ţi trimită lucruri stricate, etc.
Cel mai bine ar fi să cumperi de la cineva din oraşul tău cu care să te întâlneşti, să vezi cu ochii tăi produsul.
Pa-pa.
Faptul ca are sistemul de calificative este un atu fata de alte site-uri de acest gen. Insa bineinteles niciodata nu ai sa fi sigur 100%.
Eu am o parere cam proasta. Am un prieten care a comandat Samsung Galaxy S 3 cu 3000 ron ( culmea ) si a primit la colet un sapun Dove. Si mai stiu un baiat de la Buzau care a comandat o minge adidas de pe okazy cu 200 ron si a primit o minge de 10 ron (nu stiu daca stii daca e de aia care se sparge intr-o zi). Deci ti-as recomanda sa te uiti la poza produsului si sa fi foarte atent la fundalul pozei, daca e alb, negru etc (sti tu) poza e loata de pe net si pusa la abureala, daca e in fundal parcket, gresie nu stiu orice ce ar putea sa dovedeasca ca poza a fost facuta de acea persoana poti avea incredere. Eu cred ca te-am ajutat FUNDA
Salut! De 13 ani romanii isi fac cumparaturile cu succes pe Okazii. Acum poti alege dintre 2.4 mil de produse noi cu factura si garantie sau second hand http://bit.ly/15aIpHK. Daca alegi produse care au Garantia de Livrare, te asiguri ca primesti ce ai comandat sau banii inapoi: http://bit.ly/Ye8FyJ Pentru asistenta, ne gasesti la suport@okazii.ro sau 0374OKAZII. O zi frumoasa!
ALEXICAmarketing întreabă: