Divertismentul in Romania...la ora actuala este praf...eu unu...nu urmaresc asa ceva.
Amandoua mi se par prea vulgare, glumele sunt prea fortate si toate dau in tiganisme.In afara de "Pac pac", nu mi-a placut nimic ce au scos. Cel mai mult din umorul romanesc mi-a placut Garcea.pacat ca eram prea mic pe vremea aia sa inteleg.(Noroc ca exista youtube)
@Mihai, cam asta e si parerea mea, dar nu poti sa spui ca Garcea nu e vulgar deloc...
Mondenii imi plac si fara Bendeac, intr-adevar credeam ca Mondenii nu vor putea fi la fel de amuzanti dar vad ca m-am inselat In puii mei e foarte amuzanta dar nu mai amuzanta ca Mondenii
Erau si unele "episoade" vulgare dar nu chiar atat de mult.Si nu suport sa il vad pe Bendeac cum se umileste (daca pot sa zic asa) ca sa il imite pe Solcanu.Vazandu-l pe la alte emisiuni mi se pare un tip inteligent.
Ce face criza asta din om.
E perimata deja. La inceput radeam si eu in hohote, dar cand repeti intruna aceeasi poanta... nu mai are niciun haz. Cealalta e pe Antena 1, atat stiu, ca de vazut n-am apucat.
Prosteala la maxim. Ce mai rade fratimiu de 10 ani la ea.
...sunt ok daca vrei sa umplii un spatiu in programul tv, dar sincer, daca vrei sa razi cu pofta, te uiti la o comedie... poate si inveti ceva. O sa va treziti la un moment dat, cand va veti plictisi de emisiunile astea doua, ca vreti sa analizati daca v-a influentat cumva simtul umorului sau daca v-a ajutat sa realizati ceva intr-un mod placut... iar cand o sa va vina in minte doar "in puii mei", mi-e c-o sa va para rau de timpul pierdut.
Dupa ce ca suntem sufocati de politica, criza si prosti, HAI sa avem subiecte de ras tot despre politica, criza si prosti. Ca sa ne tampim bine de tot!
Astia care imita si imita si iar imita, sunt asemanati cu papagalii de obicei.
Suntem o tara care traieste din ironie, speranta si vise marete, totul pe paine feliata in forma de bilet lotto.
Ne ambalam degeaba...viata asta de roman e ca nisipul miscator...cu cat vrei sa iesi mai repede din rahat cu atat te ambalezi mai tare si cu atat te afunzi mai adanc.
Ne trebuie calitate in tara asta...meritam mai mult, caci e o tara de invingatori si ne facem trecutul si stramosii de ras.
Da ai dreptate acum toti sau mutat state de la acasa la protv mondenii o mare parte din ei la antena in curand vedem discoverii pe kisstv
Crede-ma! Bendeac nu trebuia sa plece de la mondenii! Cand am auzit ca v-a lucra cu Buzdugan deja incepusem sa rad dar cand am urmarit vreau 3-4 episoade deja...nu-mi place Dar eee oamenii au diferite caractere de exemplu unor oameni le plac si mondenii si in puii mei
miha_3376 întreabă: