anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Facebook? Pro sau Contra?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Contra, n-am avut niciodata cont, si nici n-am de gand sa-mi fac, e o masinarie de facut bani si de controlat, la care pun botul fie prostii, fie aia de vor sa se simta mai bine prin asociere, isi fac profil, baga 800-900 de prieteni, poze ca sa arate cat de cooleanu sunt ei, si cat de rafinati sunt in gusturi, dar de fapt, sunt niste insignifianti.Aceste asa-zise retele de socializare, sunt de fapt, retele de alienare a omului, si in general, a tanarului.Sunt nascut in '95, deci fix in generatia de granita, aia de-a capatat calculator si net de pe la 10 ani, de prinde revolutia tehnologica, facebook-ul, alarmarile astea inutile, gen incalzire globala, pacifism, razboi nuclear, bombardament informatic de prost-gust, ce nu informeaza, controleaza, insurgente s. a. m. d, si am niste intrebari:

Unde-s vremurile cand copchii de noua ani, ieseau si jucau leapsa, sau orice alt joc posibil si imposibil pe care li-l voma mintea, cand nu stateau pe Facebook?

Unde sunt vremurile cand socializarea se facea afara, in fata blocului, la o bere, cu tovarasii, nu pe facebook?

Unde e perioada aia cant lumea, cand voia sa vorbeasca cineva ii telefona, sau isi muta ciolanele pana le el, doar ca sa palavrageasca despre chestii nesemnficative, dar placute? De ce lumea chat-uieste non-stop pe Facebook?

Unde sunt vremurile cand nu se folosea o voma de site, apreciat de toti oligofrenii, ca sa se laude o gramada de idioti si idioate, sau sa-si insire acolo prost-gustul lor?

De ce avem nevoie de redundanta asta, impregnata cu inutilitate, cand putem foarte bine, reveni la cum era acum 10 ani, fara atata pseudo-socializare coclita?

End of speech.

13 răspunsuri:
| beki13 a răspuns:

Contra

| DyddyShORRR a răspuns:

Contra! FaceBook-ul dauneaza.
Eu sunt contra retelelor de socializarea din ziua de azi, nu mai este ce era odata cu renumitul (hi5) pacat, ma uit la noua generatie de copiii in loc sa se bucurie de viata reala ei la o varsta asa frageda isi petrec timpul pe asa renumitul facebook! Din partea mea joc FaceBook! (plus se intampla tot felul de chestii pe aceasta retea)

| mgtow a răspuns:

E bun daca vrei sa cauti un magazin online sau sa urmezi niste evenimente dar ca prieteni nu mi se pare bun.

| Anddreee a răspuns:

Ce sa zic, ar fi jumi-juma.
Pro pentru ca mai vezi si tu una alta ce se intampla, mai afli cate ceva, corespondezi.
Contra pentru ca vai, vezi Doamne, iti da cate unu/una, comm-uri si like-uri, ai atatia prieteni sa spunem peste 1000, dar cati din ei sunt chiar prieteni? Pe strada unii nici nu te saluta, trec pe langa tine si doar stiu ca ai vorbit cu ei, sau ti-au dat comm/like.

| CrazySoursD a răspuns:

Sunt contra. facebool-ul te face dependent de socializare virtuala si like-urile te fac sa te crezi in al 9-lea cer..Gresit.Multi oameni se cred populari in societate pentru ca au multi prieteni pe facebook, ma irita gandirea asta.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Mai dă-l naiba și de facebook că doar nu ne-am nascut cu el si cu nici o altă rețea de socializare!

Răspuns utilizator avertizat
| Wehrmacht a răspuns:

Nici pro nici contra...acum a devenit un moft sa ai conturi pe site-uri gen facebook.Am o colega care si-a facut si nici macar nu are PC!
Nu vad de ce ai fi contra. Daca s-ar dovedi ca chiar este un site care ajuta spionajul si controlarea oamenilor asa da! 100% asi fi contra.
Trebuie sa fi tampit sa spui ca indobitoceste/ca din cauza lui au ajuns praf copii/adolescentii din ziua de azi.Au ajuns praf din cauza parintilor care nu pot sa ii "controleze"(nu zic sa nu ii lase...sa fie cu o limita dar nici aia exagerata.Adica daca vrei sa vorbesti cu cineva nu e nimic rau si nu ma refer doar la facebook. Te scutesti de plata la telefon.)Frate, nu facebook dauneaza! Prostia dauneaza. Poti sa stai sa te uiti pe acolo dar nu sa stai sa admiri pana la 2 ore si sa pierzi timp aiurea.

Unii oameni creeaza site-urile de genul asta cu intentia de a lasa oamenii sa cunoasca alti oameni ca offline nu cred ca te duci de nebun prin toata tara sau lumea sa bati din usa in usa sa cunosti alti oameni. Daca site-ul a fost "infectat" de cocalari si batuti in cap asta e alta treaba.Aia prostia oamenilor alora, nu are nimic acel site...
E o masinarie de facut bani si controlat cum a spus "Dumnezau" caruia i-ai dat funda dar sunt controlati doar oamenii prosti.Eu niciodata nu mi-am introdus datele perosnale/numar de telefon...etc cand am creat conturi.
Oamenii aia tampiti cred ca e la moda sa iti faci cont pe facebook si il fac doar ca sa se dea mari si tari la prieteni.Acu' cateva zile intr-o masina am vazut un copil nu cred ca era in clasa a 6-a, avea mai putin de 1 metru 40cm care avea un telefon smartphone cu android(nu intrebati de unde stiu eu ce telefon avea el si ce avea in el, imi dau seama dupa carcasa/model ce telefon e ala parca era galaxy fit sau ceva de genul asta) si vorbea cu o fetita tot mica ca el ca si-a pus pe facebook poze cu nu stiu ce prieten...etc.Si ma gandesc,,, la ce naiba ii trebuie aluia cont pe facebook? Si contul si telefonul ala e de moft.Nu intelegeti gresit,,, vreau sa zic in cazul celor ca el.Nu inteleg la ce naiba sa iti trebuie cont pe facebook si telefonul ala la varsta aia? Adica eu am telefon ca ala pentru ca am nevoie de el.Nu il vad, e misto trebuie sa il am! Si la fel si cu facebook.

Deci, e tuturor li se pare ca e la moda.Iti trebuie sa nu iti trebuie, i-ati/fa-ti!
Ba! Imi trebuie cont pe aia? nu ma,,, dar na! au toti hai sa imi fac si sa pun tot felul de poze si, eventual, sa ma si fac putin de ras.
Uite ba! Ala are laptop! Imi trebuie! hahaha nu! Dar hai sa imi iau sa nu fiu mai prost chiar daca nu il folosesc iar ala il are pentru ca chiar ii trebuie.

Ia uite ba gigele! Ala are BMW! Hai sa ne luam si noi! Dar noi nu il folosim pentru viteza sau pentru ca vrem sa ne simtim bine in masina noastra! Noi il luam si il lasam in parcare sa il admire lumea sau mergem cu geamu' deschis si cu maneaua la maxim si cu ochelari de soare noaptea ca suntem smecheri!

Cam asa e peste tot...

| sorelaaa a răspuns:

Imi e indiferent.

| eejke a răspuns:

Eu n-am. Dar cine vrea sa aiba, nu am nimic impotriva. E viata lor, timpul lor...

| Lightning1997 a răspuns:

Contra,nu imi voi face niciodata cont pe aceea retea de socializare, care ii izoleaza pe utilizatori de lumea reala

| Crucified a răspuns:

Nu era cazul să-mi aminteşti de el. E naşpa. Toată herghelia îţi dă invitaţie la creşterea găinilor virtuale. Tot stolul de pe facebook organizează concursuri sau nu mai ştiu eu ce. Cică dacă dai like la nu ştiu eu ce poză cu iphone, gata, în două ore te trezeşti cu lumea la poartă dându-ţi telefonul. Mă mir cum de nu organizaţi concursuri virtuale "care se cacă mai mult". Acolo vezi înapoiate mintal pozând în chiloţi în oglinda din beci şi pârţari de toate felurile. Acolo ai să vezi (sper că ai văzut deja) pseudo-poete punând în descrierile pozelor citate/statusuri idioate sau 2 versuri dintr-o melodie auzită pe piss fm. Hai că nu mai am chef să mai scriu. Deci, contra.

| Cristal11 a răspuns:

Intre.

Pro: Poti sa iti gasesti rude/prieteni mai vechi care nu stii unde locuiesc (e posibil sa aiba facebook)
Contra: Da dependenta.
Pa, pa!

Întrebări similare