Nu ma intereseaza, nu ma intersectez cu ele, nu avem aceleasi idealuri, aceleasi vise, nici macar nu traim in aceeasi lume.
Pff. Nu aş suporta niciodată să mă întreţină cineva. Nu pot spune că le urăsc, nu am nimic cu ele, dar nu am nici o părere prea bună...
Aceasta intrebare are vreo legatura cu intrebarea Alllinnei vis-a-vis de barbatii intretinuti cumva?
In fine...aceeasi parere: Parazite, dependente, lipsite de caracter si incapabile de altceva decat sa suga...sangele "sponsorului"!
Toate femeile sunt intretinute, fie ele cu bani, fie cu iubire, fie cu niste cuvinte sau chiar cu bataia (cu toate ca nu recomand). Alea care sunt intretinute cu bani eu unu le consider niste femei destepte dar un pic cam usuratice, dar daca as putea sa ma pun il locul lor si eu as face la fel...cred!
N-am nici o parere.Fiecare traieste cum poate .
Totusi eu zic ca exista si barbati intretinuti .
Ar putea sa munceasca in locuinta. Diferite munci, asta depinde de fiecare femeie sau sotul o cearta zdravan.
Fratioare tu esti misogin! personal nu cred ca exista altfel de femei.( sa vezi acum ce or sa sara astia p mine )
Femeile (prea) intretinute, in mareparte au gesturi in cap. Se cred prea frumoase/perfecte, e cam greu cu ele!
Dar insa nu toate sunt asa! Iti poti da seama caracterul ei, vazand cu cine umbla!
RAY întreabă: