| JustMelavJustMe a întrebat:

Ce parere aveti despre hi5 meu?
http://deeaiusty.hi5.com
P. S.: fara critici...plizz(doar pareri :D)

10 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Destul de fainwinking

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

E destul de bun incearca un aspect personalizat

| JustMelavJustMe explică:

Madd.deja am de facebook!winking

| JustMelavJustMe explică:

Nu.nu te oblig sa-ti placa am vrut doar pareri gen : E acceptabil adica sa nu incepetzi sa ma cristicatzi... oricum care-i problema. ta? AAdik te-a intrebat cineva p' tine? Vorbeam de seri seriosi!

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Pai cum adica "fara critici"? adica ne obligi sa ne placa? e oribil oh go on

Pai si daca n-ar fi acceptabil nu avem voie sa zicem asta?laughing hai ca esti penibila! A si ai grija cum scrii.du-te si invata limba romana si dupa mai discutam. Si inca ceva: intrebarea ne-ai adresat-o tuturor deci am dreptul sa raspund si sa scriu ce vreau happy

Si vezi ca am raspuns la mai multe din intrebarile tale penibilelaughing si te mai plangi ca nu esti popularalaughingrolling on the floor iti spun eu ca nu vei avea prieteni niciodata in viata ta de ***.vei ajunge o ratata daca nu iti schimbi atitudinea big grinbig grinbig grin si las-o mai moale cu tupeul asta pe net laughing

| Traian a răspuns:

Mai fumea vrea sa te vade pe tine nu flori si pisici etc

| FunkySmile a răspuns:

Mai trebuie lucrat, iar unele poze nu prea isi au rostulwinking. E ok dar mai lucreaza la elwinking... si sincer te sfatuiesc ca mai bine sa iti faci un facebookwinking.

| FunkySmile a răspuns:

Daca ai facebook. hi5u nu isi mai are rostu... parerea meawinking.
Eu cand mi-am facut FB mi-am sters hi5 tongue... nu isi aveau rostu amn2.winking.
Oricum incepe sa uite lumea de hi5. fb la putere laughing...happy